-10 %

GRUB

Grub Mražený hovězí barf pro psy

500 g
Mražené
Akce do 12. 5.
140,13 Kč  155,70 Kč
280,26 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Mražený barf s hovězím masem je nutričně velmi hodnotné krmivo pro vysoce aktivní psy a kočky.

Aktivní plemena a psi v zátěži si zaslouží stejnou péči, jako profesionální sportovci. Proto je pro krmivo GRUB barf používáno pouze hovězí maso, které bylo primárně určené pro humánní spotřebu. Libové hovězí je významným zdrojem kreatinu, má vysoký obsah esenciálních aminokyselin a nízký obsah tuku.

Krmivo má ideální vlastnosti pro budování svalové hmoty, regeneraci a udržení dobré fyzické kondice vašeho zvířete. 

Co znamená Barf?

Barfování znamená krmení zvířete stravou, která se co nejvíce podobá tomu, co by jedlo v divoké přírodě – nejčastěji syrové maso, kosti, ale i zeleninu, ovoce a byliny. Takovýto jídelníček je plný bioaktivních látek a navrací domestikovaným šelmám zdraví a vitalitu.

Použítí

Krmná dávka se odvíjí nejen od velikosti psa (na rase zde nezáleží), ale i od životního stádia a jeho aktivitě. Štěňatům, březím nebo kojícím fenám a také psům v zátěži (např. pravidelný sport) se podává větší podíl svaloviny. Psům běžně aktivním (občasné výlety + venčení) se může krmení sestávat rovnoměrně z živočišné i rostlinné složky.

Krmná denní dávka se vypočítá jako 2–3 % ze zdravé váhy psa. Štěňatům do 1 roku života se podává z počátku větší množství krmiva, a to až 7 % jeho hmotnosti s tím, že se postupně s růstem dávky snižují až na standardní dávku 2–3 % v 1 roce stáří psa.

O výrobci

Společnost Žraso s.r.o. nabízí své výrobky pod obchodní značkou GRUB. Její hlavní devizou a firemní politikou je odlišnost nové suroviny a hlavně absolutní čistota a kvalita vstupních surovin. Používají pouze suroviny určené k humánnímu užití. Droby odebírají z Jatek Rosovice a ostatní maso výhradně ze společnosti Aspisus. Zeleninu pak od soukromého distributora zeleniny a ovoce. Takto malé portfolio dodavatelů zajišťuje možnost kontroly kvality surovin.

Skladování

Uchovávejte v mrazáku.

Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

ŽRASO s.r.o.
Mníšecká 500 
Řevnice  252 30
Česká republika

složení: hovězí svalovina, hovězí kost, hovězí ledvina, hovězí játra, jablka, brokolice, vařená rýže
analytické složky: protein 62,6 %, tuk 20,5 %, uhlohydrát 16,9 % bez přidaných chemických látek, bez lepku , bez konzervantů