Výhodná cena

AKINU

Akinu Vitality Kuřecí s lososem pro kočky

70 g
Nabídka do 19. 5.
29,90 Kč 
427,14 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Thajsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kuřecí konzerva Akinu Vitality je superprémiové mokré krmivo s měkkými kousky lososového masa v kuřecím vývaru. Obsahuje omega-3 mastné kyseliny, selen, niacin a draslík, které přispívají k celkovému zdraví pokožky a srsti kočky.

  • Bez konzervačních látek, dochucovadel a obilí.
  • Easy open rychlootevírací obal.
  • Naporcované měkké kousky připravené k okamžitému servírování.

Použití 

Krmný návod: dospělé kočce průměrné hmotnosti 3 kg podávejte 180 g/ den, hmotnosti 4 kg podávejte 240 g/ den, hmotnosti 5 kg podávejte 300 g/ den.

O výrobci

Akinu je česká společnost, která působí na trhu již od roku 1993. Firma je výrobcem krmiva a chovatelských potřeb pro psy, kočky a ostatní domácí mazlíčky.

V roce 1992 neexistoval rozvinutý trh s krmivy a chovatelskými potřebami jako dnes. V té době se pejskům vařilo maso s různými přílohami. Maso pro psy se kupovalo na jatkách, a proto časem ukončili příležitostný prodej masa a v roce 1993 si otevřeli vlastní firmu.

Skladování

Skladujte na suchém tmavém a chladném místě.

Upozornění

V konzervě se mohou vyskytovat kosti - ty jsou ale z mladých kuřat, u kterých ještě neproběhla osifikace. Jsou tedy měkké, neštěpí se a vašemu kočce nemohou nijak ublížit.

Výrobce

AKINU CZ s.r.o.    
Mělnická 338
277 01 Dolní Beřkovice
Česká republika

Doplňkové krmivo pro kočky. Složení: kuřecí maso 55 %, kuřecí vývar 39 %, losos 5 %, tapiokový škrob 1 %. Analytické složky: hrubý protein 18 %, hrubý tuk 1 %, hrubá vláknina 0,1 %, hrubý popel 1 %, vlhkost 79 %.