-31 %

Propesko Mistr

Propesko Mistr Filetky s hovězím a zvěřinou v omáčce pro psy (12×85 g)

1,02 kg
Akce do 26. 5.
119,90 Kč  175,41 Kč
117,55 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Chutné kapsičky pro psy s hovězími a zvěřinovými filetkami v omáčce. Kapsička obsahuje 80 % proteinu živočišného původu, vitamín D3 pro podporu zdravých kloubů a kostí, vitamín E pro udržení normální funkce imunitního systému, zinek pro zdravou kůži a srst a inulin pro podporu optimálního trávení. Balení obsahuje 12 ks.

Použití

Doporučená dávka uvedená na obalu je pouze orientační, individuální spotřeba vašeho psa závisí na jeho tělesné váze, aktivitě, věku a plemene. Podávejte při pokojové teplotě. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.

O výrobci

PPF je druhým největším výrobcem mokrých a suchých krmiv pro maloobchodní prodejce v Evropě, nabízející celou řadu vysoce kvalitních kočičích a psích potravin včetně suchých krmiv, konzerv, kapsiček, poloměkkých krmiv, pamlsků a kočičího mléka. Podíl vlastních značkových produktů PPF, mezi něž patří společnosti PreVital, VitalBite, Propesko a Nutrilove, se neustále zvyšuje, přičemž tento trend by měl pokračovat.

Skladování

Skladujte v suchu a mimo dosah přímého slunečního záření.

Výrobce

Partner in Pet Food CZ s.r.o.
Office Park, budova B (6. patro)
Bucharova 1423/6
158 00  Praha 13 – Nové Butovice
Česká republika

Filetky s hovězím v omáčce. Složení: maso a výrobky živočišného původu (80 % ve filetkach*, 4 % hovězí), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry.
Filetky se zvěřinou v omáčce. Složení: maso a výrobky živočišného původu (80 % ve filetkach*, 4 % zvěřina), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry. * filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu