-10 %

Carnilove

Carnilove Lamb mrazem sušené pamlsky pro psy

60 g
Novinka
Akce do 12. 5.
143,91 Kč  159,90 Kč
2 398,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Estonsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Mrazem sušené pamlsky pro psy s jehněčím masem jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin. Jsou minimálně zpracované, což zachovává přirozenou chuť a vůni masa společně s důležitými živinami. Jde tak nejen o pochoutku, ale také skvělou odměnu a motivaci při výcviku.

  • Obsahují více než 94 % čerstvého masa.
  • Mají poloměkkou strukturu ve tvaru penízku.
  • Lehce stravitelné a plné potřebných živin a energie.

Grain free

Grain free je označení krmiva pro psy i kočky, jež neobsahuje žádné obiloviny. Je vhodné pro zvířata s citlivým zažíváním, alergiemi či přecitlivělostí na některé složky běžných krmiv.

Použití

Lyofilizované pochoutky slouží jako pamlsek nebo jako topper na suché nebo mokré krmivo a neměly by nahrazovat kompletní a vyváženou stravu. Podávejte jako součást zdravého jídelníčku vašeho psa. Berte prosím na vědomí, že nutriční hodnota 100 g lyofilizovaného výrobku odpovídá 300 g čerstvého syrového masa. Vždy zajistěte dostatek čerstvé pitné vody.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte v suchu a chladu, chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření znovu uzavřete. Datum minimální trvanlivosti najdete na zadní straně obalu

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

čerstvé jehněčí odřezky (96 %), lignocelulóza (2 %), hrachová mouka.