-10 %

Pauu

Pauu Champion Bezobilné granule s čerstvým krůtím pro psy

10 kg
Denní kontrola cen
Akce do 12. 5.
657,27 Kč  730,30 Kč
65,73 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

V Rohlíku věříme, že si váš chlupatý mazlíček zaslouží jen to nejlepší. Proto jsme hrdí na to, že vám můžeme představit naše vlastní zvířecí krmivo PAUU Champion speciálně vytvořené, aby vašemu psímu společníkovi poskytlo superprémiovou výživu a vitalitu bez kompromisu. A to za skvělou cenu.

Bezobilné granule Pauu Champion jsou snadno stravitelné a nutričně vyvážené, aby dlouhodobě poskytovaly vhodnou stravu vašemu mazlíčkovi. Obsahují 88 % proteinů živočišného původu, bylinky jako petržel, rozmarýn nebo tymián, probiotika na podporu imunity a trávení nebo L-karnitin na pomoc se spalováním nadbytečných tuků s příznivým vlivem na srdeční činnost.

  • Pro dospělé psy všech plemen
  • Receptura bez obilovin
  • 88 % proteinů živočišného původu
  • Bez umělých barviv, dochucovadel a GMO
  • Obsahuje čerstvé maso
  • L-karnitin podporující srdeční a mozkovou činnost
  • Yucca schidigera zvyšující využití a vstřebatelnost živin a mající protizánětlivé a tlumící účinky
  • Pivovarské kvasnice podporující trávení a odolnost organismu
  • Probiotika pro správnou střevní mikroflóru
  • Bylinky plné vitamínů na obranyschopnost organismu
  • vhodné i pro psy citlivé na lepek

Velikost granule je 15 x 6 mm ve tvaru malého karbanátku.

Proč je superprémiová kvalita správnou volbou? Krmivo se nejvíce přibližuje přirozené stravě psa. Kvalitní suroviny v nich obsažené jsou tak tím nejhodnotnějším, co pes může dostat. Ve stejné velké krmné dávce tak váš mazlíček dostane mnohem více důležitých živin a vitamínů pro správně fungující organismus, než v méně kvalitních krmivech.

Použití

Určeno pro dospělé psy všech plemen. Pro správnou velikost porce postupujte dle instrukcí na obalu. Pokud přecházíte z jiného krmiva, míchejte nové krmivo se starým a postupně zvyšujte jeho poměr. Pes by měl mít k dispozici vždy dostatek čerstvé vody.

O Pauu Champion

Vynikající kvalita našeho Pauu Champion superprémiového krmiva je v jeho vyváženém poměru a ideální skladbě surovin, které splňují holistické charakteristiky. Řada Pauu Champion napodobuje přirozenou stravu zvířat obsahující pouze maso, bylinky a další prospěšné složky. Neobsahuje naopak obiloviny, kukuřici ani sóju, což ho řadí mezi bezobilná a bezlepková krmiva. Krmivo Pauu Champion je správnou volbou ke spokojenému životu vašeho psa za vynikající cenu.

Už jste slyšeli o našich dalších privátních značkách Miil, Dacello, Moddia, Pappudia, Ubomi, Yutto a Kitchin? Všechny jsou součástí naší rodiny značek za skvělou cenu. Výběrem těchto značek máte zaručenou skvělou kvalitu i cenu, která neudělá díru do vašeho rozpočtu!

O výrobci

Společnost Partner in Pet Food byla založena v roce 2000 v Holandsku. V dnešní době je inovativním lídrem v produkci kvalitního zvířecího krmiva. Své produkty distribuuje zákazníkům ve více než 38 zemích.

Skladování

Skladujte na suchém místě.

Výrobce

Partner in Pet Food s.r.o.
Bucharova 1423/6
158 00 Nové Butovice, Praha 13
Česká republika

Složení: vykostěné krůtí (25 %), sušené drůbeží (21 %), bramborové vločky, sušené krůtí (15 %), hrášek (8 %), bramborový škrob, drůbeží tuk, sušené řepné řízky (4 %), hydrolyzovaný živočišný protein, sušená čekanka (2 %), celulóza, kvasnice (1,5 %), lněné semínko, vitaminy a minerální látky, lososový olej (0,5 %), extrakt z yuccy schidigery (0,1 %), směs bylinek (0,1 %, rozmarýn, tymián, petržel), chondroitin sulfát (270 mg/kg), glukosamin sulfát (200 mg/kg).

Analytické složky: hrubý protein 27,0 %, hrubý tuk 16,0 %, hrubý popel 7,0 %, hrubá vláknina 3,0 %, Omega 6 mastné kyseliny 2,65 %, Omega 3 mastné kyseliny 0,33 %.

Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky v 1 kg: vitamin A 15000 m.j., vitamin D3 1500 m.j., vitamin E 500 mg, měď (jako síran měďnatý pentahydrát) 10 mg, železo (jako síran železnatý monohydrát) 100 mg, jód (jako jodičnan vápenatý bezvodý) 2 mg, zinek (jako síran zinečnatý monohydrát) 110 mg, mangan (jako oxid manganatý) 40 mg, selen (jako seleničitan sodný) 0,3 mg, glukosamin 200 mg, chondroitin 270 mg.