-10 %

Marp

Marp Holistic Chicken krmivo pro kočky

500 g
Novinka
Akce do 12. 5.
175,41 Kč  194,90 Kč
350,82 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Velká Británie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kuřecí granule pro kočky a koťata každého věku bez obilovin. Mezi nejdůležitější vlastnosti krmiva Marp patří kvalita surovin. Klíčové je využívat lokální dodavatele – tedy místní zemědělce a farmáře. Maso zpravidla pochází ze zvířat z volných chovů. Řada Marp Holistic obsahuje vždy suroviny pouze z jednoho zvířete – čerstvé maso, sušené maso a tuk.

  • tradiční holistická receptura s bylinkami
  • bez přidaných syntetických konzervantů a barviv
  • s přidaným taurinem pro pomoc s udržením zdravého srdce a zraku
  • zdravá srst a kůže – optimální poměr Omega 3 a Omega 6, Zinek a Biotin
  • vysoká stravitelnost – vysoké množství živočišných bílkovin
  • vhodné pro kočky citlivé/intolerantní na obiloviny
  • 91 % z celkového množství bílkovin pochází ze živočišných zdrojů

Použití

Hmotnost krmné dávky uvedená na obalu krmiva je orientační. Individuálně závisí na plemeni, věku, aktivitě, temperamentu, zátěži, genetických faktorech. Nepřekrmte svojí kočku v důsledku toho, že se necháte ovlivnit její chutí k jídlu a dychtivostí po granulích. Překrmení je nejčastější příčinou obezity. Denní krmnou dávku ponechte bez omezení koťatům, dospělým jedincům na porce dvě, případně zvolte metodu volného krmení. Krmivo můžete zkrmovat suché nebo navlhčené, navlhčené nenechávejte v misce déle než půl hodiny. Kočka musí mít dostatek pitné vody. Na krmivo přecházejte postupně. Přechodu na nové krmivo věnujte několik dní, kdy budete míchat nové se stávajícím

O výrobci

Historie společnosti Pučálka s.r.o. sahá až do roku 1992, kdy byla založena firma Zdeněk Pučálka, která v roce 2006 přešla na společnost Pučálka s.r.o. Prvotním oborem činnosti byl dovoz, distribuce a prodej fólií na okna a autofólií. V roce 2008 byla společnost rozšířena o divizi, která se věnovala dovozu a prodeji holistických krmiv. Začátky jsou spojené s americkou značkou Artemis, která je stále základním kamenem činnosti divize krmiv.

Dalším důležitým rokem v historii společnosti je rok 2012, kdy jsme vytvořili značku holistických a superprémiových krmiv Marp. Vytvořili jsme unikátní receptury, které jsme postupně prezentovali od roku 2013. Hlavním pilířem značky Marp je holistická řada krmiv, která obsahuje granule, konzervy a pamlsky pro psy. Od roku 2014 je značka Marp rozšířena i o krmiva pro kočky.

Skladování

Skladujte v suchu a chladu. Po otevření spotřebujte do tří měsíců.

Výrobce

Pučálka s.r.o.
Toužimská 943/24a
Praha Kbely 19700
Česká republika

Čerstvě připravené kuře 29 %, Sušené kuře 29 %, Sladké brambory 14 %, Brambory, Kuřecí tuk 6 %, Sušená vejce 4 %, Hrách, Pivovarské kvasnice, Kuřecí vnitřnosti 2 %, Minerály a vitaminy, Fruktooligosacharidy (1440mg/kg), Rajčata, Česnek, Sušená mořská řasa, Sušené brusinky, Šípek, Anýz, Pískavice řecké seno, Máta, Petržel.