-10 %

AKINU

Akinu Vitality Kuře jemně krájené pro psy

200 g
Novinka
Akce do 12. 5.
53,91 Kč  59,90 Kč
269,55 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Konzerva Akinu Vitality obsahuje 100% jemné kuřecí maso a díky nízkému obsahu tuku je vhodná pro psy všech plemen trpící nadváhou. Jde o přirozenou a chutnou psí výživu, která je vyrobena z čerstvých surovin a obohacena o vitamíny A, E a D.

  • Kromě masa a přílohy obsahuje také ovoce, bylinky, vitamíny a prebiotika.
  • Bez chemických konzervantů, pšenice, kukuřice, a sóji.
  • Není vyrobeno z geneticky modifikovaných surovin.

Použití 

Krmivo je vhodné pro dospělé psy všech plemen. Krmný návod s konkrétní poměrovou tabulkou hmotností najdete na obalu výrobku.

O výrobci

Akinu je česká společnost, která působí na trhu již od roku 1993. Firma je výrobcem krmiva a chovatelských potřeb pro psy, kočky a ostatní domácí mazlíčky.

V roce 1992 neexistoval rozvinutý trh s krmivy a chovatelskými potřebami jako dnes. V té době se pejskům vařilo maso s různými přílohami. Maso pro psy se kupovalo na jatkách, a proto časem ukončili příležitostný prodej masa a v roce 1993 si otevřeli vlastní firmu.

Skladování

Skladujte na suchém tmavém a chladném místě.

Upozornění

V konzervě se mohou vyskytovat kosti - ty jsou ale z mladých kuřat, u kterých ještě neproběhla osifikace. Jsou tedy měkké, neštěpí se a vašemu pejskovi nemohou nijak ublížit.

Výrobce

AKINU CZ s.r.o.    
Mělnická 338
277 01 Dolní Beřkovice
Česká republika

Kompletní krmivo pro psy. Složení: kuře. Analytické složky: hrubý protein 16 %, hrubý tuk 11 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2,5 %, vlhkost 70 %, vysoký přirozený obsah vitamínů (A, E, D), aminokyselin (lysin, methionín, cystín) a minerálů. Neobsahuje sóju. Bez dochucovadel, konzervačních a barvících látek.