-10 %

AKINU

Akinu First Class paštika s králičím pro psy

150 g
Novinka
Akce do 12. 5.
19,71 Kč  21,90 Kč
131,40 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Rakousko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Akinu First Class paštika s králičím je kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen. Je obohacena o čerstvé kusy prémiového králičího masa, rybí bílkoviny i minerální látky.

Použití 

Doporučená denní krmná dávka: Dospělému a zdravému psovi 3–7kg podávejte 1–2 ks na den. 

O výrobci

Akinu je česká společnost, která působí na trhu již od roku 1993. Firma je výrobcem krmiva a chovatelských potřeb pro psy, kočky a ostatní domácí mazlíčky.

V roce 1992 neexistoval rozvinutý trh s krmivy a chovatelskými potřebami jako dnes. V té době se pejskům vařilo maso s různými přílohami. Maso pro psy se kupovalo na jatkách, a proto časem ukončili příležitostný prodej masa a v roce 1993 si otevřeli vlastní firmu.

Skladování

Skladujte v originálním balení v suchu a chladu.

Upozornění

Není určeno pro lidskou spotřebu. Určeno pro zvířata v zájmovém chovu.    

Výrobce

AKINU CZ s.r.o.    
Mělnická 338
277 01 Dolní Beřkovice
Česká republika

Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Kompletní krmivo pro psy - paštika s králíkem. Složení: Maso a vedlejší výrobky živočišného původu (63%, z toho 4% králičího masa), ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, cukry, vedlejší výrobky rostlinného původu. Analytické složky: Hrubý protein: 10.0%, Hrubé oleje a tuky: 5.5%, Hrubý popel: 2.0%, Hrubá vláknina: 0.4%, Vlhkost 82,0%. Analytické složky v 1kg: Vitamin E (alfa-tokoferol): 30 mg, Měď (sulfát měďnatý): 1 mg, Zinek (oxid zinku): 13mg.