-10 %

N&D

N&D Prime granule pro psy středních a velkých plemen s divočákem a jablky

2,5 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
629,91 Kč  699,90 Kč
251,96 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Srbsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule řady Prime jsou vysoce kvalitní suché krmivo, které neobsahuje žádné obiloviny a je určené pro dospělé psy středních a velkých plemen. Tato kompletní strava obsahuje maso z divočáka a jablka, což poskytuje vysokou úroveň bílkovin pro sílu a energii vašeho psa.

Další důležité látky zahrnují sušená vojtěška pro vitamíny a minerály, rybí olej pro zdraví kůže a extrakt z aloe vera pro správné trávení. Toto vyvážené složení tak přináší vašemu psovi vše, co potřebuje pro zdravý a aktivní život.

  • GMO free – bez geneticky modifikovaných složek.
  • S obsahem přírodních antioxidantů – zaručuje přírodní konzervaci produktu.
  • Vysoký obsah kvalitních vitamínů přidávaných za studena.
  • Bez lepku.

Použití

Podávejte suché nebo mírně navlhčené teplou vodou. Při prvním podání krmiva N&D smíchejte s předchozím krmivem a postupně zvyšujte podíl krmiva v průběhu sedmi dnů. Denní množství může být různé podle prostředí, míry aktivity a věku psa. Zajistěte, aby váš pes měl vždy přístup k čisté, čerstvé vodě.

O výrobci

Farmina Pet Foods je společnost zaměřená na výrobu kvalitních krmiv pro domácí mazlíčky. S ohledem na dlouholeté zkušenosti a neustálý výzkum nabízí inovativní produkty, které jsou výsledkem vědeckých poznatků a studií zaměřených na zvířecí výživu. Díky pečlivému výběru surovin a spolupráci s veterinárními experty se firma dnes stala důvěryhodným partnerem milionů majitelů mazlíčků po celém světě.

Skladování

Skladujte na chladném a suchém místě v uzavřeném balení.

Výrobce

Farmina Pet Foods Doo
Save Kovačeviča bb
22320 Indjija
Srbsko