-10 %

N&D

N&D Prime granule pro dospělé kočky s jehněčím a borůvkami

300 g
Novinka
Akce do 12. 5.
125,91 Kč  139,90 Kč
419,70 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Srbsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule řady Prime jsou ideální volbou pro dospělé kočky s jemným čichem a vyvinutou chutí. Kombinace výběrového jehněčího masa s osvěžujícím akcentem borůvek se nejen zalíbí vaší kočce, ale také přispěje k jejímu zdraví.

Díky nulovému obsahu obilovin a vysokému podílu kvalitních surovin jsou tyto granule dokonalým doplňkem vyvážené stravy pro vašeho mazlíčka. Jejich receptura je navržena tak, aby splňovala potřeby dospělých koček a zároveň poskytovala nutriční vyváženost.

  • Granule s nízkým glykemickým indexem.
  • Zdroj beta-karotenu (Vitamínu A) a dalších přírodních antioxidantů.
  • Pomáhají regulovat funkci střev a chrání tělo před parazity.

Použití

Podávejte suché nebo mírně navlhčené teplou vodou. Při prvním podání krmiva N&D smíchejte s předchozím krmivem a postupně zvyšujte podíl krmiva v průběhu sedmi dnů. Denní množství může být různé podle prostředí, míry aktivity a věku kočky. Zajistěte, aby vaše kočka měla vždy přístup k čisté, čerstvé vodě.

O výrobci

Farmina Pet Foods je společnost zaměřená na výrobu kvalitních krmiv pro domácí mazlíčky. S ohledem na dlouholeté zkušenosti a neustálý výzkum nabízí inovativní produkty, které jsou výsledkem vědeckých poznatků a studií zaměřených na zvířecí výživu. Díky pečlivému výběru surovin a spolupráci s veterinárními experty se firma dnes stala důvěryhodným partnerem milionů majitelů mazlíčků po celém světě.

Skladování

Skladujte na chladném a suchém místě v uzavřeném balení.

Výrobce

Farmina Pet Foods Doo
Save Kovačeviča bb
22320 Indjija
Srbsko

Jehně (28%), dehydratovaný protein z jehněte (26%), batáty, kuřecí tuk, sušená vejce, sleď, dehydratovaný protein ze sledě, rybí olej (ze sledě), vláknina z hrachu, sušené mrkve, sušená vojtěška, inulin, fruktooligosacharidy, extrakt z kvasnic (zdroj mannanoligosacharidů), sušené borůvky (0,5%), sušený sladký pomeranč, sušená jablka, sušené granátové jablko, sušený špenát, semena Psyllium husk (0,3%), chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, kurkuma (0,2%).