-10 %

Brit

Brit Fresh Chicken with Potato Adult pro psy

12 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
1 304,91 Kč  1 449,90 Kč
108,74 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Brit Fresh Chicken with Potato je holistické krmivo pro dospělé psy, které obsahuje čerstvé kuřecí maso spolu s bramborem, pohankou, jablkem a tymiánem.

Je vyrobeno šetrnou metodou s použitím 40 % čerstvého masa, díky čemuž si zanechává přirozené výživové hodnoty, chuťové vlastnosti masa a jeho vůni. Přílohy jako jsou pohanka, proso, oves, tradiční byliny, dýně, cuketa a ovoce potěší každého psího milovníka, který hledá chuťově skvělou a zdravou výživu na vysoké úrovni.

Použití

Doporučený denní příjem krmiva uvedený v krmné tabulce na obalu výrobku rozdělte během dne na 1–2 stejné porce.  Podávejte suché nebo zvlhčené vlažnou vodou. Pokud podáváte Brit Care poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem a v průběhu 7 dní postupně zvyšujte dávku krmiva Brit Care. Denní dávka se může lišit v závislosti na prostředí, aktivitě a věku vašeho psa. Zajistěte, aby měl váš pes vždy dostatek čerstvé pitné vody.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou a vývojem krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značky Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření znovu pečlivě uzavřete.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

čerstvé kuře (40 %), sušené kuře (20%), brambory (10%), kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů), oves, pohanka (4%), jablka (3%), celá cukrová řepa, lososový olej, pivovarské kvasnice, lněné semeno, kuřecí játra, kolagen, řasy, černý rybíz, petržel, rozmarýn, tymián (0,05%), měsíček lékařský, pampeliška, probiotika (Enterococcus faecium 1x109 CFU), glukosamin 1,700 mg/kg, chondroitin sulfát 1,300 mg/kg, frukto-oligosacharidy 220 mg/kg, β-glukan 200 mg/kg, mannan-oligosacharidy 180 mg/kg, yucca 150 mg/kg, slávka zelenoústá 100 mg/kg.