-10 %

Bow Wow

Bow Wow Klobásy s dršťkami, kolagenem a zeleninou pro psy

6 ks
Novinka
Akce do 12. 5.
130,41 Kč  144,90 Kč
21,74 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Klobásy s dršťkami, kolagenem a zeleninou jako pamlsek pro psy. Kombinace glukosaminu, chondroitinu a kolagenu poskytuje vašemu psovi komplexní podporu kloubního zdraví, pomáhá udržovat pružnost chrupavek a zlepšovat celkovou pohyblivost a komfort. Zelenina představuje pro psy skvělý zdroj živin, vitamínů a vlákniny, které podporují jejich celkové zdraví. Dršťky jsou skvělým doplňkem díky vysokému obsahu chondroitinu a glukosaminu.

Použití

Podávejte jako pochoutku za odměnu. Zajistěte zvířeti vždy přístup k čerstvé pitné vodě.

O výrobci

Mira Mar je česká rodinná firma, která byla v roce 1989 založena Janem Folkem jako společnost na výrobu lepených akvárií. V roce 1991 byly aktivity společnosti rozšířeny o  import krmiv a chovatelských pomůcek a velkoobchodní činnost, ve stejném roce také započala výroba antiparazitních obojků, sprejů a šamponů. V roce 1998 byla zahájena výroba pochoutek pro zvířata v zájmových chovech.

Od roku 2000 se Mira Mar úzce specializuje pouze na výrobu pochoutek pod vlastní značkou Bow Wow a pod privátními značkami. Vytvořili moderní společnost s příjemným pracovním prostředím, kde zaměstnanci tvoří výjimečný tým, který je hrdý na to, že vyrábí a prodává kvalitní české výrobky. Hlavním cílem je spokojenost obchodních partnerů a výroba kvalitních, atraktivních a cenově výhodných výrobků.

Skladování

Chraňte před vysycháním. Po vyjmutí potřebného množství výrobku obal opět pečlivě uzavřete. Skladujte v originálním balení při pokojové teplotě.

Výrobce

MIRA MAR, s.r.o
Mělnická 310
Přívory 277 16
Česká republika

Složení: hovězí klihovka, hovězí kolagen 32%, rýže, maso a živočišné produkty, hovězí dršťky 0,8%,
zelenina 0,4%, hrách, minerální látky, glukosamin (80 mg/kg), chondroitin (20 mg/kg). Doplňkové látky: naturální konzervant, barviva.

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota kJ/ kCal
Tuky2.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Bílkoviny67.3 g
Sůl g
Vláknina1.4 g