-10 %

All Animals

All Animals Hovězí mleté konzerva pro psy

400 g
Novinka
Akce do 12. 5.
62,91 Kč  69,90 Kč
157,28 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Masová konzerva hovězí mleté od českého výrobce. Plnohodnotné vlhké krmivo bez obilovin se 100% deklarovaným zdrojem živočišného proteinu. S přídavkem oleje z ostropestřce mariánského. Obsahuje kvalitní hovězí maso z českého chovu, hrubě namleté bez dalších přidaných složek. Neobsahuje žádné chemické ani konzervační přísady.

Vhodné pro všechna plemena a věkové kategorie psů.

Použití

Denní dávka se může lišit v závislosti na aktivitě a prostředí. V případě podávání pro zvýšení rozmanitosti a chutě k jídlu, nezapomeňte snížit doporučenou denní dávku pravidelného jídla vašeho psa.

Hmotnost psa – denní dávka:

  • 5 kg – 200 g
  • 10 kg – 400 g
  • 20 kg – 600 g
  • 30 kg – 800 g

O výrobci

All Animals a.s. se zabývá výrobou 100% masových krmiv nejvyšší kvality. Respektují přírodu a krmí psy a kočky výhradně masem. Pro svoji výrobu používají maso od lokálních dodavatelů. 

Každý den pracují s velkým odhodláním a ambicemi, aby mohli naplnit rostoucí požadavky jejich zákazníků. Tímto způsobem se bezvýhradně drží svých vizí. Kvalita bez kompromisů a dobré životní podmínky zvířat jsou jejich hlavní prioritou.

Jako etablovaná firma mají propracovaný postup od nákupu surovin přes samotnou výrobu až po logistiku. Díky perfektní síti distributorů jsou jejich výrobky snadno dostupné po celé České a Slovenské republice nejen pro firmy, ale i drobné chovatele.

Skladování

Uchovávejte na suchém a chladném místě bez přístupu přímého slunečního záření. Po otevření skladujte v chladu. Datum minimální trvanlivosti naleznete na obalu.

Výrobce

All Animals a.s.
Gustava Broma 164/20
612 00 Brno
Česká republika

Složení: hovězí maso. Výrobek neobsahuje sóju a obiloviny, vyrobeno bez dochucovadel, konzervačních a barvících látek. Kvalitní hovězí maso z českého chovu, hrubě namleté bez přidaných složek. Neobsahuje žádné chemické ani konzervační přísady. Analytické složky:
Hrubý protein 19,1 %, hrubý tuk 16,7%, hrubá vláknina 1%, hrubý popel 0,78 %, vlhkost 65,1%

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota925 kJ/221 kCal
Tuky17 g
z toho nasycené mastné kyseliny6.9 g
Sacharidy g
z toho cukry g
Bílkoviny17 g
Sůl g
Vláknina g