-10 %

PRO PLAN

Pro Plan Veterinary Diets St/Ox Urinary Chicken krmivo pro kočky (10×85 g)

0,85 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
224,91 Kč  249,90 Kč
264,60 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kompletní, dietní krmivo Veterinary Diets St/Ox Urinary s příchutí kuřete ve formě kapsiček vhodné pro dospělé kočky. Určené k rozpuštění struvitových kamenů a k omezení jejich opakované tvorby. S nízkým obsahem hořčíku a se schopností okyselovat moč.

  • balení obsahuje 10 × 85 g

Použití

Krmný návod viz tabulka na obalu.

Doporučená doba používání pro rozpouštění struvitových kamenů je 5 až 12 týdnů; od počátku do 6 měsíců pro omezení jejich opakované tvorby. Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Voda musí být vždy k dispozici. Jedna kapsička = 20 g granulí Feline UR StOx Urinary™. Návody pro kombinované krmení jsou platné pouze pro současné podávání suchého a vlhkého krmiva Feline UR StOx Urinary™.

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo žrádlo pro domácí mazlíčky.

Skladování

Krmivo skladujte na chladném a suchém místě.

Výrobce

Nestlé Česko s.r.o.
Mezi vodami 2035/31
143 20  Praha 4
Česká republika

Složení:
Maso a výrobky živočišného původu (z toho kuře 17 %), ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, obiloviny, vedlejší výrobky rostlinného původu, cukry.