-10 %

Eminent

Eminent Gold granule pro psy malých a středních plemen

15 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
1 115,91 Kč  1 239,90 Kč
74,39 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule Eminent Gold jsou speciálně navrženy pro psy malých a středních plemen, s ohledem na jejich specifické potřeby. Hlavním zdrojem bílkovin je u tohoto krmiva kuřecí maso a kvalitní drůbeží a kokosové oleje, které navíc dodávají vynikající chutnost.

Pro optimální funkci trávicího systému je obsažena vyvážená směs lněného semínka, chia semínek a prebiotik MOS a FOS. Pohanka, amarant, semínka ostropestřce a přídavek betaglukanů pak posilují imunitní systém, díky kterým se váš pes bude cítit skvěle.

Použití

Doporučuje se podávat jako kompletní krmivo, které poskytuje vyváženou stravu obsahující potřebné živiny pro silné svaly a vitalitu. Podávejte dle doporučeného množství na obalu, vždy v závislosti na věku, váze a aktivitě psa. Zvířeti také vždy zajistěte nepřetržitý přístup k čerstvé vodě.

O výrobci

Společnost Tekro působí na českém trhu od roku 1991 a specializuje se na výrobu a poradenství v oblasti výživy a zdraví domácích a hospodářských zvířat. Činnosti firmy propojují nejrůznější obory a sortiment – od výživy hospodářských zvířat, která tvoří od začátku základ činnosti firmy, přes výrobu a vlastní vývoj veterinárních léčiv, prodej dezinfekcí a komplexní řešení zoohygieny, až po vývoj a výrobu krmiv a doplňků pro domácí zvířata.

Skladování

Po použití uzavřete obal a skladujte v suchu a chladu.

Výrobce

Tekro, spol. s r.o.
Višňová 484/2
Praha 4, 140 00
Česká republika

Složení: kuřecí dehydrované maso (34 %), rýže, kukuřice, drůbeží tuk, hrách, hydrolyzovaná drůbeží játra, amarant, pohanka, jablka, lněné semínko, rybí tuk, kokosový olej, semínka ostropestřece, semínka Chia, MOS (mannanoligosacharidy), FOS (fruktooligosacharidy), betaglukany, extrakt ze zeleného čaje, extrakt z kurkumy, glukosamin, MSM (methyl sulfonyl methan), chondroitin sulfát, rozmarýnový extrakt, doplňkové látky (vitaminy, stopové prvky, aminokyseliny).