-10 %

Royal Canin

Royal Canin Kitten granule pro koťata

2 kg
Akce do 12. 5.
809,91 Kč  899,90 Kč
404,96 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Royal Canin Kitten je superprémiové kompletní krmivo vyvinuté speciálně pro koťátka ve druhé fázi věku kotěte, tedy do 12 měsíců věku. Tyto granule mají bohatou recepturu obsahující vyvážený poměr živin a dalších specifických látek důležitých pro přirozený růst kotěte.

Obsahují snadno stravitelné L.I.P. bílkoviny a vlákninu, což je kombinace podporující rovnováhu střevní mikroflóry a spokojené bříško vašeho koťátka. Receptura těchto granulí obsahuje i patentovanou směs antioxidantů posilující imunitní systém vašeho mazlíčka.

  • Granulky obsahují pečlivě vybrané proteiny s více než 90% stravitelností.
  • Krmivo je bohaté na bílkoviny, vitaminy i minerální látky (včetně vápníku, psyllia a vitamínu D a E).

Použití

Podávejte dle krmného návodu na balení, poskytněte zvířeti dostatek čerstvé vody.

O výrobci

Mars, americká společnost s velkým srdcem, která má pobočky ve 180 zemích světa, její historie se píše od roku 1912. Hlavní činností podniku je výroba cukrovinek, krmiv pro domácí zvířata a dalších zvířecích potřeb. Společnost Mars má pod křídly známé značky jako jsou M&M's, Snickers, Orbit, Extra, Skittles, Pedigree, Whiskas anebo Royal Canin.

Skladování

Uchovávejte na suchém a chladném místě.

Výrobce

Mars Czech, s.r.o.    
Michelská 1552/58
Praha 4, 141 00
Česká republika

Složení: Dehydratované drůbeží maso, rýže, izolát rostlinného proteinu (L.I.P. – bílkovina přidávaná pro svou snadnou stravitelnost), živočišné tuky, kukuřice, kukuřičný lepek, hydrolyzované živočišné proteiny, rostlinná vláknina, řepné řízky, rybí olej, minerály, sójový olej, slupky a semena psyllia (0.5 %), fruktooligosacharidy (0.38 %), hydrolyzované kvasnice (zdroj mannooligosacharidů), výtažek z měsíčku lékařského (zdroj luteinu).