-10 %

Brit

Brit Premium by Nature Sterilized Salmon pro kočky

0,8 kg
Akce do 12. 5.
116,91 Kč  129,90 Kč
146,14 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Brit Premium by Nature Indoor je chutné prémiové krmivo s vysokým obsahem lososového masa. Je vyrobené z přírodních surovin pro každodenní zdravou výživu dospělých kastrovaných koček všech plemen.

S omáčkou z kuřecích jater a jablečnou dužinou jako přirozeným zdrojem vlákniny, poskytuje optimální podporu pro imunitu a močový aparát. Obohacené o rozmarýn, hřebíček, kurkumu a citrusy, přináší přírodní antioxidanty a díky obsaženým prebiotikům je také prospěšné pro trávení vašich mazlíčků.

Použití

V závislosti na preferencích vaší kočky můžete krmivo podávat suché, zvlhčené vodou nebo v kombinaci s kapsičkami Brit Premium. Doporučená denní dávka je uvedena v krmné tabulce na obalu výrobku. Pokud podáváte nové krmivo poprvé, smíchejte ho s předešlým krmivem a podávejte po dobu 3–5 dní, postupně zvyšujte dávku krmiva Brit Premium. Nezapomeňte vždy dát své kočce misku s čerstvou pitnou vodou. 

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou a vývojem krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značky Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

dehydrovaný losos 28 %, rýže, dehydrovaná krůta 10 %, kuřecí tuk, hrášek, sušená jablečná dužina, lososový olej 3 %, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra, chlorid sodný, sušený špenát 0,5 %, mannan-oligosacharidy (150 mg/kg), frukto-oligosacharidy (120 mg/kg), juka schidigera (80 mg/kg), sušený rozmarýn (11 mg/kg), sušený hřebíček (11 mg/kg), sušené citrusy (11 mg/kg), sušená kurkuma (11 mg/kg).