-10 %

Eminent

Eminent Granule pro psy se zažívacími problémy

3 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
233,91 Kč  259,90 Kč
77,97 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule Eminent z čistě jehněčího masa jsou ideální pro dospělé psy všech plemen při problémech s průjmy, kožními problémy a potravinovými alergiemi. Jde o monoproteinové krmivo, které minimalizuje riziko vzniku intolerancí a chrání trávicí trakt psa.

Ingredience jako jehněčí protein, čirok, bylinný komplex, prebiotika MOS & FOS, jablka, lněné semínko a hrách zajišťují vyváženou a kvalitní stravu, která podporuje snadné trávení, imunitní systém a celkovou vitalitu vašich chlupatých přátel.

  • Vhodné při problémech s průjmy, kožními problémy a potravinovými alergiemi.
  • Obsahuje minimálně 60 % proteinů živočišného původu.
  •  220 g jehněčí moučky v 1 kg krmiva odpovídá 820 g čerstvého masa.

Použití

Doporučuje se podávat jako kompletní krmivo, které poskytuje vyváženou stravu obsahující potřebné živiny pro silné svaly a vitalitu. Podávejte dle doporučeného množství na obalu, vždy v závislosti na věku, váze a aktivitě psa. Zvířeti také vždy zajistěte nepřetržitý přístup k čerstvé vodě.

O výrobci

Společnost Tekro působí na českém trhu od roku 1991 a specializuje se na výrobu a poradenství v oblasti výživy a zdraví domácích a hospodářských zvířat. Činnosti firmy propojují nejrůznější obory a sortiment – od výživy hospodářských zvířat, která tvoří od začátku základ činnosti firmy, přes výrobu a vlastní vývoj veterinárních léčiv, prodej dezinfekcí a komplexní řešení zoohygieny, až po vývoj a výrobu krmiv a doplňků pro domácí zvířata.

Skladování

Po použití uzavřete obal a skladujte v suchu a chladu.

Výrobce

Tekro, spol. s r.o.
Višňová 484/2
Praha 4, 140 00
Česká republika

Složení: rýže (25 %), sušený (dehydrovaný) jehněčí protein (22 %), kukuřice, drůbeží tuk, kukuřičný protein, hydrolyzovaný jehněčí protein (2 %), lněné semínko, pivovarské kvasnice, sušená jablka (1 %), kokosový olej, MOS (mannanoligosacharidy), FOS (fruktooligosacharidy), beta-glukany, bylinný komplex (kopřiva, plod anýzu, Yucca schidigera), glukosamin, chondroitin sulfát, doplňkové látky (vitaminy, stopové prvky, aminokyseliny).