-10 %

Brit

Brit Care kapsička pro štěňata mini plemen – jehněčí

85 g
Novinka
Akce do 12. 5.
28,71 Kč  31,90 Kč
337,76 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

kapsička Brit Care s jehněčím masem je ideální volbou pro štěňata malých plemen. Tato masová kapsička obsahuje jemně krájené filetky jehněčího masa v husté omáčce, která zaručuje vysokou stravitelnost a chutnost díky čerstvým proteinům.

Tato kapsička je speciálně navržena tak, aby vyhovovala specifickým potřebám malých plemen psů. Obsahuje prebiotika pro lepší trávení a podporuje celkovou kondici psa. Je také obohacena o přírodní aditiva, která podporují imunitní systém a zajišťují nízký glykemický index vašeho mazlíčka.

Použití

Kousky masových filetů ve šťávě jsou i ideálním doplňkem ke granulím pro zlepšení chutnosti. V případě podávání pro zvýšení rozmanitosti a chutě k jídlu, nezapomeňte snížit doporučenou denní dávku pravidelného jídla vašeho psa. Podávejte při pokojové teplotě. Poskytněte vašemu psovi přístup k čerstvé pitné vodě.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou a vývojem krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značky Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

85 % maso a vedlejší výrobky živočišného původu ve filetech (8% jehně), 9,6% masová šťáva, 1,5% byliny a ovoce (hřebíček, citrusy, rozmarýn, kurkuma), 0,5% borůvky, 1 % minerály, 1% lososový olej, 0,5% mannan-oligosacharidy, 0.5% frukto-oligosacharidy, 0,4% inulin.