-10 %

Brit

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control pro kočky

2 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
404,91 Kč  449,90 Kč
202,46 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Weight Control je hypoalergenní krmivo bohaté na vlákninu a čerstvé kachní maso s redukovaným obsahem tuku, které pomáhá udržovat zdraví zažívacího traktu a ideální tělesnou hmotnost.

Obsažené ovoce a bylinky jsou bohaté na vitamíny a flavonoidy, které podporují vzhled vaší kočky. Další účinné složky, jako rakytník řešetlákový, lichořeřišnice a nízký obsah hořčíku s L-metioninem, přispívají ke zdraví močových cest a udržují optimální pH moči vašeho mazlíčka.

  • Čerstvé kachní maso –  dietní, vysoce stravitelné maso snižující hladinu cholesterolu v těle.
  • Nízký obsah tuků – spolu s rozpustnou vlákninou pomáhá udržovat optimální hmotnost.
  • Působí preventivně proti vzniku močových kamenů u kastrovaných i starších koček.
  • Bez obilovin, barviv, konzervantů, GMO a sóji.

Grain free

Grain free je označení krmiva pro psy i kočky, jež neobsahuje žádné obiloviny. Je vhodné pro zvířata s citlivým zažíváním, alergiemi či přecitlivělostí na některé složky běžných krmiv.

Použití

Krmivo podávejte suché nebo navlhčené vlažnou vodou. Vždy zajistěte, aby měla vaše kočka dostatek čerstvé pitné vody. Krmivo by mělo být volně dostupné po celý den. Pokud podáváte krmivo poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem, abyste usnadnili přechod na nové.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou a vývojem krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značky Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem, po otevření znovu uzavřete.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

čerstvé kachní maso (26 %), dehydratovaný krocan (26 %), žlutý hrách (16 %), cizrna (10 %), sušená jablka (7 %), drůbeží tuk (chráněno tokoferoly, 4 %), losový olej (2 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), semena a slupky psyllia (2 %), pivovarské kvasnice (2 %), lněné semínko (1 %), sušená lichořeřišnice (0,5 %), sušený heřmánek (0,5 %), minerály, sušený rakytník (0,3 %), sušené brusinky (0,2 %), frukto-oligosacharidy (0,015 %), mannan-oligosacharidy (0,015 %), juka schidigera (0,008 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 inaktivované (15x109 buněk/kg).