-10 %

Brit

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Immunity Support pro kočky

2 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
404,91 Kč  449,90 Kč
202,46 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Immunity Support je bezobilné krmivo vyvinuté speciálně pro sterilizované kočky, s důrazem na podporu jejich imunitního systému a zdraví ledvin a močových cest.

Obsažené vepřové maso jako zdroj bílkovin pro citlivé žaludky spolu s rakytníkem řešetlákovitým a lichořeřišnicí podporují zdraví ledvin. Nízký obsah hořčíku a L-metioninu udržuje optimální pH moči, zatímco probiotika a prebiotika přispívají k celkovému posílení imunitního systému vaší kočky.

  • Zajišťuje optimální ph moči v rozmezí 6,0 – 6,5.
  • obsahuje ovoce a bylinky a je bohaté na přírodní antioxidanty a vitamín E.
  • Doporučeno pro kočky, které mají problémy s měkkou stolicí, zácpou nebo bojují s potravinovými alergiemi.
  • Bez obilovin, barviv, konzervantů, GMO a sóji.

Grain free

Grain free je označení krmiva pro psy i kočky, jež neobsahuje žádné obiloviny. Je vhodné pro zvířata s citlivým zažíváním, alergiemi či přecitlivělostí na některé složky běžných krmiv.

Použití

Krmivo podávejte suché nebo navlhčené vlažnou vodou. Vždy zajistěte, aby měla vaše kočka dostatek čerstvé pitné vody. Krmivo by mělo být volně dostupné po celý den. Pokud podáváte krmivo poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem, abyste usnadnili přechod na nové.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou a vývojem krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značky Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem, po otevření znovu uzavřete.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

čerstvé vepřové (26 %), žlutý hrách (25 %), dehydrované vepřové (24 %), cizrna (4 %), sušená jablka (4 %), drůbeží tuk (konzervovaný tokoferoly, 4 %), lososový olej (2 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), pivovarské kvasnice (2 %), chlorid sodný (1,5 %), hrachová mouka, lněné semínko (1 %), vaječné skořápky (1 %), chlorid draselný (1 %), sušený srdečník (0,5 %), sušený heřmánek (0,5 %), olej z mořských řas (0,3 %, Schizochytrium limacinum), sušený rakytník řešetlákový (0,3 %), sušené brusinky (0,2 %), frukto-oligosacharidy (0,015 %), mannan-oligosacharidy (0,015 %), juka schidigera (0,008 %), inaktivované bakterie a jejich části (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15x109 buněk/kg).