-10 %

Calibra

Calibra Dog Life granule pro dospělé psy malých plemen s kuřecím

1,5 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
224,91 Kč  249,90 Kč
149,94 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule s kuřecím masem Calibra Dog Life jsou hypoalergenním krmivem speciálně navrženým pro dospělé psy malých plemen do 10 kg. Receptura s kvalitním kuřecím masem obsahuje 85 % bílkovin živočišného původu a je obohacena o lososový olej pro péči o kůži a srst. Obsažená prebiotika spolu s beta-glukany a laktobacily podporují správnou funkci trávicího traktu a mají pozitivní vliv na imunitní systém pejska. Vybrané vitaminy a minerály pomáhají v péči o správnou funkci organismu a při prevenci onemocnění. 

Použití

Krmivo dávkujte v souladu s doporučenou denní dávkou. Dávkování můžete upravit s ohledem na věk, aktivitu a prostředí, ve kterém pes žije. Sledujte optimální fyzický stav psa a vyhněte se překrmování – denní dávku upravte s ohledem na aktivitu.

Doporučuje se podávat krmivo suché nebo navlhčené vodou nebo vývarem. S krmivem vždy dejte zvířeti misku čerstvé vody.

O výrobci

Noviko je lídrem na českém trhu v poskytování komplexních produktů a služeb pro péči a zdraví zvířat. Zabývá se distribucí krmiv pro domácí zvířata, chovatelských potřeb, veterinárních krmiv, léčiv a pomůcek. V širokém portfoliu najdete produkty včetně vlastní české značky krmiv pro psy a kočky Calibra.

Skladování

Uchovávejte na suchém a chladném místě. Nevystavujte přímému slunci.

Výrobce

Noviko s.r.o.
Palackého třída 537/163
612 00 Brno
Česká republika

: kuřecí bílkoviny (42 %), rýže (24 %), drůbeží tuk (11 %, konzervováno tokoferoly), pivovarská rýže (8 %), hydrolyzované drůbeží bílkoviny (5 %), sušená jablečná dužina (3 %), kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), lososový olej (2 %), prebiotika (mannan-oligosacharidy 120 mg/kg, ß-glukany 100 mg/kg, frukto-oligosacharidy 70 mg/kg), sušený rozmarýn a tymián (200 mg/kg), Yucca schidigera (80 mg/kg), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktivovaný (15 × 109 buněk/kg)