-10 %

Yoggies

Yoggies B.A.R.F. Hovězí s probiotiky a kloubní výživou – syrové maso pro psy, mražené

1,3 kg
Mražené
Akce do 12. 5.
161,91 Kč  179,90 Kč
124,55 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Mražené, syrové, hovězí maso pro psy s probiotiky a kloubní výživou. Receptury krmiva Yoggies B.A.R.F. jsou vyvinuty tak, aby se co nejvíce podobaly přirozené potravě psa a obsahují jen masa z kontrolovaných chovů. Vhodné pro všechny věkové kategorie psů.

Yoggies B.A.R.F. byl vyvinut jako kompletní krmivo pro psy, kdy po přidání vhodné přílohy Yoggies, příp. i přírodních doplňků potravy Yoggies, vytvoříte vyváženou potravu pro vašeho psa dle jeho konkrétních potřeb a zdravotního stavu.  

Krmivo obsahuje: syrové hovězí maso, vnitřnosti (srdce, játra, plíce), chrupavky a šlachy. Je mleté nahrubo, a proto je vhodné pro všechny věkové kategorie psů, včetně štěňat od 30. dne života.

Použití

Yoggies B.A.R.F. by měl mít při podávání nejlépe tělesnou teplotu psa (cca 38 °C), minimálně však pokojovou teplotu.

Nikdy Yoggies B.A.R.F. nezalévejte horkou vodou nad 40 °C nebo neohřívejte v mikrovlnné troubě. Tím byste poškodili nebo zcela zničili probiotický efekt potravy.

Rozmrazujte pozvolna nebo ponořte i s obalem do teplé vody (max. 40 °C).

O výrobci

Společnost Yoggies s.r.o. vznikla ze silné vize motivované touhou poskytnout čtyřnohým mazlíčkům opravdu kvalitní stravu. Příběh společnosti začíná špatným zdravotním stavem psa Roxy, který se po požití jedu potýkal s vážnými problémy. Majitel psa i samotné společnosti, Jiří Švihálek, vzal skutečnost do svých rukou a s porozuměním fungování zažívacího traktu psa jsem postupně vyvinul psí jogurty nebo granule lisované za studena.

Dnes je firemním závazkem navrátit psům původní potravu s původní chutí a vůní, bez chemie a obilí. Jsou přesvědčeni, že psi si zaslouží naši lásku, ale také vyváženou a zdravou stravu. Nejen jejich slogan "Zdraví začíná v misce®" vede k odhodlání vytvářet výživově bohaté granule, které jsou zárukou spokojenosti našich psích přátel.

Skladování

Skladujte zmrazené (doporučujeme při -19 °C).

Po rozmrazení uchovejte v chladu v uzavřené nádobě, znovu nezamrazujte a spotřebujte nejpozději do 48 hodin.

Výrobce

Yoggies s.r.o.
Beřovice 23
273 71 Beřovice
Česká republika

Složení: Nahrubo mletá hovězí svalovina 45 %, hovězí srdce, hovězí chrupavky, šlachy, tuk 20 %, hovězí plíce, kloubní výživa Glukosamin sulfát, probiotika pro podporu zdraví a imunity.

Neobsahuje kůži, kopyta apod.

Vyrobeno bez konzervantů.

 Analytické složky na 100 g*: hrubý protein 21,5 %, hrubý tuk 9,5 %, hrubá vláknina 0,4 %, hrubé popeloviny 2,0 %, vápník 0,5 %, fosfor 0,9 %

* Hodnoty uvedené v části „Analytické složky“ se mohou lišit v návaznosti na sezónnost i zdroj použitých mas. Většina mas použitých pro výrobu Yoggies B.A.R.F. je v potravinářské kvalitě!