-10 %

All Animals

All Animals Kočkopes telecí jazýčky konzerva

200 g
Novinka
Akce do 12. 5.
58,41 Kč  64,90 Kč
292,05 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Telecí jazýčky z českého chovu v konzervě bez dalších přidaných složek. Plnohodnotné vlhké krmivo bez obilovin se 100% deklarovaným zdrojem živočišného proteinu. S přídavkem oleje z ostropestřce mariánského. Bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a geneticky modifikovaných surovin.

Ideální pro pejsky a kočičky trpící nechutenstvím, k povzbuzení jejich chutě a zlepšení kondice.

Použití

Denní dávka se může lišit v závislosti na aktivitě a prostředí. V případě podávání pro zvýšení rozmanitosti a chutě k jídlu, nezapomeňte snížit doporučenou denní dávku pravidelného jídla vašeho pejska / kočičky.

O výrobci

All Animals a.s. se zabývá výrobou 100% masových krmiv nejvyšší kvality. Respektují přírodu a krmí psy a kočky výhradně masem. Pro svoji výrobu používají maso od lokálních dodavatelů. 

Každý den pracují s velkým odhodláním a ambicemi, aby mohli naplnit rostoucí požadavky jejich zákazníků. Tímto způsobem se bezvýhradně drží svých vizí. Kvalita bez kompromisů a dobré životní podmínky zvířat jsou jejich hlavní prioritou.

Jako etablovaná firma mají propracovaný postup od nákupu surovin přes samotnou výrobu až po logistiku. Díky perfektní síti distributorů jsou jejich výrobky snadno dostupné po celé České a Slovenské republice nejen pro firmy, ale i drobné chovatele.

Skladování

Uchovávejte na suchém a chladném místě bez přístupu přímého slunečního záření. Po otevření skladujte v chladu. Datum minimální trvanlivosti naleznete na obalu.

Výrobce

All Animals a.s.
Gustava Broma 164/20
612 00 Brno
Česká republika

Složení: 100% telecí jazyk
Analytické složky: hrubý protein 22%, hrubý tuk 1,85%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popel 1,18%, vlhkost 70%, vysoký přirozený obsah vitamínů (A, E, D), aminokyselin (lyzin,metionin, cystin).

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota656 kJ/157 kCal
Tuky9.78 g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy0.13 g
z toho cukry g
Bílkoviny17.1 g
Sůl g
Vláknina g