-10 %

PrimaCat

PrimaCat Granule pro kastrované kočky s krůtím

400 g
Novinka
Akce do 12. 5.
80,91 Kč  89,90 Kč
202,28 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezobilné granule PrimaCat s krůtím masem představují vyvážené suché krmivo pro dospělé kastrované kočky, které díky jemnému složení mohou být vhodnou volbou i pro kočky s citlivým žaludkem.

Jsou obohaceny čerstvou krůtou, což dodává krmivu vynikající chuť a zároveň zaručuje snadnou stravitelnost pro vaši kočku. K tomu je přidána hmyzí bílkovina, která je také nejen snadno stravitelná, ale i ekologicky udržitelná.

  • optimalizované nutriční hodnoty pro potřeby kastrovaných koček
  • receptura bez obilovin, vhodná pro mnoho koček s citlivým zažíváním
  • bez přidaného cukru

Použití

Podávejte suché nebo mírně navlhčené. Ujistěte se, že vaše kočka má vždy dostatek pitné vody. Denní nutriční požadavky vaší kočky se mohou lišit v závislosti na vnějším prostředí, velikosti, stáří a úrovni aktivity. Doporučené denní hodnoty jsou uvedeny v krmné tabulce na obalu výrobku.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Sáček po použití pečlivě uzavřete a skladujte na chladném a suchém místě.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

Čerstvé krůtí maso 26 %, sušené krůtí bílkoviny 22 %, hrášek 20 %, kuřecí tuk 7 %, hrachové bílkoviny 7 %, hmyzí bílkoviny (Hermetia illucens – larvy) 4 %, lignocelulóza 3 %, hydrolyzovaná kuřecí játra 3 %, lososový olej 2 %, pivovarské kvasnice 2 %, chlorid sodný 2 %, jitrocel vejčitý slupka a semena 1 %, hrachová mouka 0,46 %, sušený rakytník 0,1 %, sušené brusinky 0,1 %, sušená šanta kočičí 0,1 %, sušený rozmarýn 0,1 %, sušená chaluha 0,1 %, mannanové oligosacharidy 0,017 %, fruktooligosacharidy 0,014 %, Yucca schidigera 0,009 %. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 32 %, hrubý tuk 15 %, hrubá vláknina 3,5 %, vlhkost 10 %, hrubý popel 8,2 %, vápník 1 %, fosfor 0,8 %, sodík 0,9 %, hořčík 0,04 %, Omega 3: 0,2 %, Omega 6: 1.0%.