Výhodná cena

Brit Care

Brit Care Kapsička pro kočky – filety v omáčce s kachnou

85 g
Nabídka do 12. 5.
28,80 Kč 
338,82 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Lahodné šťavnaté kapsičky obsahující 85 % masa ve filetech

Kočičí jídelníček by měl být pestrý, chutný a zdraví prospěšný. Lahodná Brit Care kapsička poslouží jako kompletní krmivo nebo jako doplněk k suchému krmivu pro zvýšení rozmanitosti a chuti.

Je vhodná zejména pro velmi vybíravé kočky nebo kočky s problematickým příjmem krmiva. Díky přidanému rakytníku a lichořeřišnici pomáhá v prevenci proti chorobám močových cest.

Krmivo Brit Care je vyrobeno z přírodních, nealergenních a lehce stravitelných surovin, které nezatěžují organismus a zamezují výskytu potravních intolerancí.

Použití

Doporučená denní dávka je uvedena v krmné tabulce, ale může se lišit v závislosti na věku, aktivitě a prostředí vaší kočky. Vždy poskytněte misku s čerstvou vodou. Podávejte při pokojové teplotě. Pokud podáváte pro zvýšení rozmanitosti a chuti, nezapomeňte snížit doporučenou denní dávku pravidelné stravy vaší kočky. Po otevření uchovejte v lednici.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Uchovávejte na suchém a chladném místě bez přístupu přímého slunečního záření. Po otevření skladujte v lednici. Datum minimální trvanlivosti naleznete na obalu.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

 85% masa ve filetech (62 % kuře, 15% játra, 8 % kachna), vývar, 1 % rakytník, 0,5 % lichořeřišnice, minerály, hrachový škrob.