-37 %

Shelma

Shelma Beauty bezobilné polštářky pro kočku kuře a losos

60 g
Novinka
Akce do 5. 5.
24,90 Kč  39,90 Kč
415,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezobilné polštářky pro kočky s kuřecím a lososem, pro podporu zdravé kůže a lesklé srsti. Obsahuje zinek a lněné semínko, které podporují zdravou a zářivou srst.

  • receptura bez obilovin
  • bez barviv a přidaných cukrů
  • bez GMO
  • hypoalergenní
  • < 2,5 kcal na polštářek

Použití

Dávkování: 8–20 pamlsků, v závislosti na velikosti a hmotnosti vaší kočky. Doplňkové krmivo lze podávat kdykoliv během dne. Kočka musí mít stále k dispozici dostatek čerstvé, pitné vody.

O výrobci 

Společnost Partner in Pet Food (PPF) je předním inovativním evropským výrobcem krmiv pro domácí zvířata. V současné době distribuuje své produkty supermarketům, specializovaným prodejnám pro domácí zvířata a veterinářům na 40 trzích. 

Společnost byla založena roku 2000 v Nizozemsku, nyní má centrálu v Maďarsku a celkem působí v deseti zemích.  Složení jejich produktů bylo pečlivě zvoleno tak, aby vyhovovalo potřebám zákazníků a jejich domácích zvířat. Mají vždy nejvyšší kvalitu a obsahují všechny živiny a vitamíny, které domací zvířata potřebují, aby byla šťastná a zdravá.

Skladování 

Skladujte na chladném a suchém místě.

Výrobce

Partner in Pet Food CZ s.r.o.
Bucharova 1423/6
158 00  Nové Butovice – Praha 13
Česká republika

vedlejší výrobky rostlinného původu, maso a výrobky živočišného původu, zelenina (sušená červená řepná dužina 0,1 %), oleje a tuky, bílkovinné extrakty rostlinného původu, semínka (lněné semínko 1 %), minerální látky, ryby a vedlejší produkty z ryb (4 % losos v náplni polštářku)