-10 %

Calibra

Calibra Cat Life konzerva pro koťata s kuřecím

200 g
Akce do 12. 5.
38,61 Kč  42,90 Kč
193,05 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Konzerva s kuřecím masem a srdíčky Calibra Cat Life je kvalitní vlhké krmivo, které přináší kompletní stravování pro koťata, březí nebo kojící kočky. Její monoproteinová receptura zaručuje obsah pouze čistého masa, které potěší i ty nejnáročnější chuťové pohárky vašich mazlíčků.

Je obohacena taurinem a lososovým olejem, což přispívá k lesklé srsti a celkové vitalitě. Bez obilovin a lepku je navržena tak, aby respektovala potřeby koček a minimalizovala potenciální alergické reakce.

Použití

Obsah konzervy podávejte při pokojové teplotě. Krmná dávka se může lišit v závislosti na rase vaší kočky a na sezónních faktorech. Čerstvá voda musí být vždy k dispozici. 

O výrobci

Noviko je lídrem na českém trhu v poskytování komplexních produktů a služeb pro péči a zdraví zvířat. Zabývá se distribucí krmiv pro domácí zvířata, chovatelských potřeb, veterinárních krmiv, léčiv a pomůcek. V širokém portfoliu najdete produkty včetně vlastní české značky krmiv pro psy a kočky Calibra.

Skladování

 Skladujte v suchém a chladném prostředí. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do tří dnů.

Výrobce

Noviko s.r.o.
Palackého třída 537/163
612 00 Brno
Česká republika

kuře (55 %), kuřecí srdce (15 %), hrachová mouka, lososový olej (1 %), lignocelulóza, uhličitan vápenatý, sušené řasy (0,2 %, Schizochytrium limacinum).

Analytické složky:

vlhkost 78 %
hrubý protein 10,5 % hrubý tuk 6,5 % hrubý popel 1,5 % hrubá vláknina 0,5 % vápník 0,3 % fosfor 0,25 % sodík 0,25 % omega-3 mastné kyseliny 0,15 % omega-6 mastné kyseliny 1,1 %