-10 %

Calibra

Calibra Dog Life granule pro starší psy malých plemen s hovězím

1,5 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
224,91 Kč  249,90 Kč
149,94 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule s čerstvým hovězím masem Calibra Dog Life jsou ideálním stravovacím řešením pro psy starší sedmi let, zejména pro malá plemena do 10 kg. S obsahem 85 % proteinů živočišného původu poskytují granule důležité živiny pro udržení svalové hmoty a celkové pohody starších psů.

Kromě toho obsahují funkční aditiva, která napomáhají zdraví kloubů a podporují detoxikaci organismu. Semínka ptačího zobu, vitamíny, chelátové minerály a sulfáty glukózy jsou součástí monoproteinové receptury, poskytující kompletní a vyváženou stravu pro starší psy velkých plemen.

Použití

Krmivo dávkujte v souladu s doporučenou denní dávkou. Dávkování můžete upravit s ohledem na věk, aktivitu a prostředí, ve kterém pes žije. Sledujte optimální fyzický stav psa a vyhněte se překrmování – denní dávku upravte s ohledem na aktivitu.

Doporučuje se podávat krmivo suché nebo navlhčené vodou nebo vývarem. S krmivem vždy dejte zvířeti misku čerstvé vody.

O výrobci

Noviko je lídrem na českém trhu v poskytování komplexních produktů a služeb pro péči a zdraví zvířat. Zabývá se distribucí krmiv pro domácí zvířata, chovatelských potřeb, veterinárních krmiv, léčiv a pomůcek. V širokém portfoliu najdete produkty včetně vlastní české značky krmiv pro psy a kočky Calibra.

Skladování

Uchovávejte na suchém a chladném místě. Nevystavujte přímému slunci.

Výrobce

Noviko s.r.o.
Palackého třída 537/163
612 00 Brno
Česká republika

hovězí protein (27 %), čerstvé hovězí (26 %), rýže (26 %), sušená jablečná dužina (9 %), hovězí tuk (konzervovaný tokoferoly, 6 %), hydrolyzované kvasnice (2 %), lososový olej (2 %), vaječné skořápky (zdroj vápníku, 1 %), hrachová mouka, semeno ostropestřce (0,4 %), sušený černý rybíz (0,2 %), glukosamin (310 mg/kg), chondroitin sulfát (210 mg/kg), mannan-oligosacharidy (120 mg/kg), sušený rozmarýn (100 mg/kg), sušený tymián (100 mg/kg), Yucca schidigera (80 mg/kg), frukto-oligosacharidy (70 mg/kg), inaktivované bakterie a jejich části (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15 × 109 buněk/kg).