-10 %

Brit Care

Brit Care Sustainable Junior Large Breed Breed Chicken & Insect pro psy

12 kg
Akce do 12. 5.
1 139,31 Kč  1 265,90 Kč
94,94 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule pro mladé psy (3–24 měsíců) velkých plemen (nad 25 kg) s recepturou z udržitelných zdrojů. Složení s kuřecím masem a hmyzem podporuje zdravé trávení, zmírnění stresu, optimální rychlost růstu a podporu imunity vhodné pro štěňata velkých plemen. Obsahuje lehce stravitelné a nutričně hodnotné bílkoviny s kompletním obsahem aminokyselin pro skvělou kondici svalů a tkání. Bezlepkové složení je vhodné pro správné trávení štěňat v růstu.

Receptura šetrná k přírodě vyrobená z ekologických proteinů a udržitelných surovin má o 35 % nižší dopad na životní prostředí.

  • Vyvážený poměr omega-3 a omega-6 nenasycených mastných kyselin, lososový olej, rakytník a základní proteiny hmyz a kuře přispívají k optimálnímu vývoji a mentálnímu zdraví.
  • S obsahem chondroprotektiv, omega-3 nenasycených mastných kyselin a vitamínu C pro správný vývoj kostí, kloubů a chrupavek.
  • Nízká uhlíková stopa.

Krmivo Brit Care je vyrobeno z přírodních, nealergenních a lehce stravitelných surovin, které nezatěžují organismus a zamezují výskytu potravních intolerancí.

Ve spotřebitelské volbě bylo krmivo této řady zvoleno jako novinka roku a získalo ocenění Volba spotřebitelů 2023.

Použití

Doporučený denní příjem krmiva uvedený v krmné tabulce na obalu rozdělte během dne na 2–3 stejné porce. Podávejte suché nebo zvlhčené vlažnou vodou.

Pokud podáváte Brit Care poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem a v průběhu 7 dní postupně zvyšujte dávku krmiva Brit Care. Denní dávka se může lišit v závislosti na prostředí, aktivitě a věku vašeho psa. Zajistěte, aby měl váš pes vždy dostatek čerstvé pitné vody.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem a po otevření opět zavřete. Datum minimální trvanlivosti na obale.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

Recenze získané od služby Testuj.to (nejedná se o recenze zákazníků společnosti VELKÁ PECKA s.r.o., ale o recenze získané od společnosti Testuj.to s.r.o. Bližší informace ohledně fungování této služby se můžete dočíste zde: https://www.testuj.to/jak-to-funguje)

Anna – 5/5 hvězdiček

Brit je za mě nejlepší značka krmiva pro psy vůbec, složení těchto granulí je prostě super a naprosto vyhovuje potřebám našeho dalmatinka, je náročnější co se srsti a aktivity týče a musí k tomu mít adekvátní výživu, přechod na tyto granule mu nedělal problém, pěkně voní, obsahují probiotika a kvalitní suroviny a navíc mu po nich nepáchne z tlamičky jak to u ostatních granulí občas bývá, největší plus je že se mu zlepšila srst, celkově je taková lesklejší a hebčí na dotek.

+ Balení

+ Vůně

+ Kvalitní složení, žádně obiloviny a jiné náhražky

+ Pejskovi se po přechodu na tyto granule krásně začala lesknout srst

+ Obsah probiotik

+ Pejsek si na nové granulky rychle zvykl

 

Janina – 4/5 hvězdičky

Za mě pěkné kvalitní voňavé krmivo. Jen mi přijdou granulky moc malé vzhledem k tomu, že to je krmivo pro velké psy. Psům ale moc nechutnalo, jíst ho jedli, ale nebylo tam takové to nadšení. Ale jinak složení a vůně granulek za mě super. Poměr cena výkon paráda.

+ Hezký obal granulek

+ Vůně granulek

- Velikost granulek

 

Michal – 5/5 hvězdiček

Jsem rád, že jsem objevil tyto granule. Mají kvalitní složení. Mému psovi velice chutnají. Měl problémy se zažíváním a stolicí. To vše se do týdne spravilo a dále už žádné problémy nemá. Je i aktivnější a veselejší. Určitě budu kupovat nadále. Tohle jsem hledal.

+ Složení

+ Úprava zažívání

- Nic

 

Martina – 5/5 hvězdiček

Tak našemu štěňátku 9-10 m Hovawarta moc chutnalo. Naše fenečka je docela frfňa, co se jídla týče, nejraději by jedla jenom naše lidské jídlo, samozřejmě tak ať o tom nevíme,pak je to věci zábava přeci Granulky jsme ji zprvu michali s původními granulkami, postupně jsme prodávali až bylo 100% těchto granulek. Vždy měla prázdnou misku. Přišlo mi že míň pochtíva. Doporučuji!

+ Malé Granulky

 

Petra – 5/5 hvězdiček

Granule Brit Care Dog Sustainable Junior Large Breed mojí mladé bernardýnce velmi chutnaly. Vzorek měl jedinou chybu - bylo jich málo :-) Musela jsem přiobjednat větší balení a naplnit její nádobu. Už proto, abych zjistila, jaký granule budou mít vliv například na kvalitu srsti

+ Fence chutnaly natolik, že v misce nezůstávala jediná granule.

 

Eliška – 4,5/5 hvězdiček

Z přechodu granulek puppy na junior jsem měla velký strach, protože buď granulky hafanovi sedí a nebo mu totálně rozhodím zažívání na několik týdnů. Tyto granule mě velmi mile překvapily. Hned po otevření jsem měla asistenci vč. dvou koček. Granule mají akorát velikost, vypadají dobře a hezky voní. Začala jsem postupně přidávat ke starým granulkám, aby pejsek přechod zvládnul bez problému. Hafan si je okamžitě zamiloval. Hned co jsem mu dala misku tak je všechny vybral a nechal jen štěněcí. Takže jsem přechod trošku zrychlila. Dokonce i kočky ochutnaly a pár granulek snědl. Na toaletu chodíme pravidelně, vše je pevné se stejnou barvou a množstvím. Vůbec bych neřekla, že měním stravu. Zatím jsem já i můj pejsek z granulek velmi nadšený.

+ Velikost granulek

+ Vůně a barva

+ Možnost koupit různé velikosti balení

+ Použití hmyzího proteinu

+ Probiotika

+ Bez lepku

kuře (38 %) (dehydrované kuře, hydrolyzované kuře), oves (28 %), dehydrovaný hmyz (14 %), sušená jablečná dužina, kuřecí tuk, přírodní aroma, pivovarské kvasnice, lososový olej (2 %), hydrolyzované kvasnice (0,5 % - zdroj inositolu a aminokyselin), hrachová mouka, glukosamin (300 mg/kg), frukto-oligosacharidy (230 mg/kg), chondroitin sulfát (230 mg/kg), mannan-oligosacharidy (180 mg/kg), juka schidigera (180 mg/kg), semena ostropestřce mariánského (110 mg/kg), β-glukany (60 mg/kg), sušený srdečník (60 mg/kg), sušený rakytník řešetlákový (60 mg/kg), probiotika Lactobacillus helveticus HA – 122 inaktivováno (15x109 buněk/kg).