-34 %

PreVital

PreVital Kapsičky pro kočky s masem a rybou v omáčce (24×85 g)

2,04 kg
Novinka
Akce do 5. 5.
209,00 Kč  319,90 Kč
102,45 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kapsičky PreVital Fillet Selection s vysokým obsahem masa. Mají vysoký obsah masa, aby si je vaše kočička náležitě vychutnala. Obsahují všechny potřebné vitamíny a minerály, které přispívají k jejímu zdraví, vitalitě a spokojenosti.

Výběr ze tří příchutí: 8 × hovězí v omáčce, 8 × kuřecí v omáčce, 8 × losos v omáčce.

Bez umělých přísad a obsahují všechny potřebné živiny.

Použití

Podávejte při pokojové teplotě. Doporučená dávka na obalu je pouze orientační, individuální spotřeba vaší kočky závisí na její tělesné váze, aktivitě a věku. Kočka musí mít stále k dispozici dostatek čerstvé pitné vody.

O výrobci 

Společnost Partner in Pet Food (PPF) je předním inovativním evropským výrobcem krmiv pro domácí zvířata. V současné době distribuuje své produkty supermarketům, specializovaným prodejnám pro domácí zvířata a veterinářům na 40 trzích. 

Společnost byla založena roku 2000 v Nizozemsku, nyní má centrálu v Maďarsku a celkem působí v deseti zemích.  Složení jejich produktů bylo pečlivě zvoleno tak, aby vyhovovalo potřebám zákazníků a jejich domácích zvířat. Mají vždy nejvyšší kvalitu a obsahují všechny živiny a vitamíny, které domací zvířata potřebují, aby byla šťastná a zdravá.

Skladování 

Skladujte na suchém místě. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do dvou dnů. Podávejte při pokojové teplotě. 

Výrobce

Partner in Pet Food CZ s.r.o.
Bucharova 1423/6
158 00  Nové Butovice – Praha 13
Česká republika

S lososem:
maso a výrobky živočišného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (4 % losos), vedlejší výrobky rostlinného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, minerální látky, cukry. Krmivo neobsahuje konzervanty. S hovězím: maso a výrobky živočišného původu (80 % ve filetkách*, 4 % hovězí), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry. *Filetky obvykle tvoří 34,5 % produktu. Krmivo neobsahuje barviva a konzervanty. S kuřecím: maso a výrobky živočišného původu (80 % ve filetkách*, 4 % kuřecí), bílkovinné extrakty rostlinného původu, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky, cukry. *Filetky obvykle tvoří 34,5% produktu. Krmivo neobsahuje konzervanty.