Výhodná cena

Felix

Felix Fantastic Tasty Shreds lahodný výběr ve šťávě 44×80 g

3,52 kg
Nabídka do 12. 5.
611,91 Kč 
173,84 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Polsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kapsičky pro kočky s jemnými trhanými kousky masa ve šťávě, bez přidaných konzervantů a barviv.

Balení obsahuje:

  • 11 × kapsičku s hovězím masem ve šťávě
  • 11 × kapsičku s kuřecím masem ve šťávě
  • 11 × kapsičku s kachním masem ve šťávě
  • 11 × kapsičku s krůtím masem ve šťávě

Použití

Dospělou kočku o průměrné hmotnosti (4 kg) krmte 3 až 4 kapsičkami denně, nejméně ve 2 samostatných dávkách. Uvedená krmná dávka je určená pro středně aktivní dospělé kočky v přirozeném prostředí. Individuální potřeby se mohou lišit a krmnou dávku je proto nutné přizpůsobit tak, aby si vaše kočka udržela optimální hmotnost. Podávejte při pokojové teplotě. Čistá čerstvá pitná voda by měla být vždy k dispozici.

Dospělou sterilizovanou/ kastrovanou kočku o průměrné hmotnosti (4 kg) krmte až 3 kapsičkami denně, nejméně ve 2 samostatných dávkách.

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo žrádlo pro domácí mazlíčky.

Skladování

Krmivo skladujte na suchém a chladném místě.

Výrobce

Nestle Purina
Nowa Wieś Wrocławska
Ryszarda Chomicza 11A
55-080 Nowa Wieś Wrocławska
Polsko

S hovězím ve šťávě: maso a výrobky živočišného původu* (18 %, z toho hovězí 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, cukry, minerální látky, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu
S kuřetem ve šťávě: maso a výrobky živočišného původu* (18 %, z toho kuře 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, cukry S kachnou ve šťávě: maso a výrobky živočišného původu* (18 %, z toho kachna 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, cukry, minerální látky, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu S krůtou ve šťávě: maso a výrobky živočišného původu* (18 %, z toho krůta 4 %), bílkovinné extrakty rostlinného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb, minerální látky, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, cukry *kousky: 54 % masa a výrobků živočišného původu