-10 %

PRO PLAN

Pro Plan Veterinary Diets Renal Function krmivo pro psy

400 g
Novinka
Akce do 12. 5.
67,41 Kč  74,90 Kč
168,53 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kompletní, vysoce stravitelné dietní krmivo Veterinary Diets Renal Function ve formě konzervy vhodné pro dospělé psy. Se sníženým obsahem bílkovin vysoké jakosti a fosforu určené k podpoře ledvinové funkce v případě chronické ledvinové nedostatečnosti.

Použití

Krmný návod viz tabulka na obalu.

Při kombinovaném krmení suchým a vlhkým krmivem se řiďte doporučením na obale granulí PPVD Canine NF Renal Function™. Před použitím nebo před prodloužením doby používání se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Doporučená doba používání je od počátku do 6 měsíců. Voda musí být vždy k dispozici.

O výrobci

Nestlé je švýcarská nadnárodní společnost se sídlem ve Vevey ve Švýcarsku. Firma byla založena v roce 1866 a pojmenována podle švýcarského chemika Henriho Nestlé. Společnost vyrábí širokou škálu produktů jako potraviny pro děti, balenou vodu a nápoje, cereálie, kávu, cukrovinky, mléčné produkty, zmrzliny, mražené pizzy nebo žrádlo pro domácí mazlíčky.

Skladování

Krmivo skladujte na chladném a suchém místě.

Výrobce

Nestlé Česko s.r.o.
Mezi vodami 2035/31
143 20  Praha 4
Česká republika

Složení:
Maso a výrobky živočišného původu, obiloviny, vejce a výrobky z vajec, minerální látky, oleje a tuky, cukry, vedlejší výrobky rostlinného původu.

Zdroje bílkovin: vepřové (játra, srdce), kukuřice, sušená vejce, rýže, vedlejší výrobky z krůty.