-10 %

Eminent

Eminent Granule pro kočky s lososem

2 kg
Novinka
Akce do 12. 5.
179,91 Kč  199,90 Kč
89,96 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule Eminent s lososovou příchutí jsou navrženy podle potřeb dospělých koček tak, aby zajišťovaly optimální výživu a zdraví. Obsahují speciální lehce stravitelnou rostlinnou vlákninu, která chrání před tvorbou bezoárů a usnadňuje trávení.

Díky ingrediencím jako kuřecí maso, lososový olej, rýže, brusinky a taurin se udržuje optimální pH moči a snižuje nepříjemný zápach výkalů. Také přidaný extrakt z yuccy a prebiotika MOS a FOS napomáhají k celkové pohodě vašich mazlíčků.

  • Gluten free – vhodné pro kočky, které trpí intolerancí na lepek.
  • Obsahuje minimálně 83 % proteinů živočišného původu.
  • 330 g drůbeží a lososové moučky v 1 kg krmiva odpovídá 1 230 g čerstvého masa.

Použití

Doporučuje se podávat jako kompletní krmivo, které poskytuje vyváženou stravu obsahující potřebné živiny pro silné svaly a vitalitu. Podávejte dle doporučeného množství na obalu, vždy v závislosti na věku, váze a aktivitě psa. Zvířeti také vždy zajistěte nepřetržitý přístup k čerstvé vodě.

O výrobci

Společnost Tekro působí na českém trhu od roku 1991 a specializuje se na výrobu a poradenství v oblasti výživy a zdraví domácích a hospodářských zvířat. Činnosti firmy propojují nejrůznější obory a sortiment – od výživy hospodářských zvířat, která tvoří od začátku základ činnosti firmy, přes výrobu a vlastní vývoj veterinárních léčiv, prodej dezinfekcí a komplexní řešení zoohygieny, až po vývoj a výrobu krmiv a doplňků pro domácí zvířata.

Skladování

Po použití uzavřete obal a skladujte v suchu a chladu.

Výrobce

Tekro, spol. s r.o.
Višňová 484/2
Praha 4, 140 00
Česká republika

Složení: sušený (dehydrovaný) drůbeží protein (31 %), kukuřice, rýže (10 %), drůbeží tuk, hrách, kukuřičný protein, hydrolyzovaná drůbeží játra, lososová moučka (2 %), lososový olej (2 %), lněné semínko, rostlinná vláknina (0,8 %), sušená jablka (0,5 %), kokosový olej, MOS (mannanoligosacharidy), FOS (fruktooligosacharidy), beta-glukany, taurin, bylinný komplex (kopřiva, plod anýzu, Yucca schidigera), extrakt z brusinek (0,01 %), doplňkové látky (vitaminy, stopové prvky, aminokyseliny).