-10 %

AKINU

Akinu Caty křemelinové stelivo pro kočky

5 l
Vyprodáno.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Stelivo Caty je ekologická hrudkující podestýlka vhodná pro domácí mazlíčky jako jsou kočky, želvy, morčata nebo ptáci. Vyniká svými absorpčními schopnostmi, které dokážou pohltit nejen tekutiny, ale i nežádoucí doprovodné pachy. 

  • hrudkující a pohlcující pach
  • neulpívá na zvířecí srsti

Použití 

Při použití steliva CATY se vytvoří kompaktní hrudka, kterou lze ze zvířecí toalety snadno vyjmout lopatkou a chybějící množství pouze dosypat novým stelivem. Tím stelivo CATY výrazně přispívá k ekonomickému řešení chovu v domácnosti. Před použitím protřepat.

O výrobci

Akinu je česká společnost, která působí na trhu již od roku 1993. Firma je výrobcem krmiva a chovatelských potřeb pro psy, kočky a ostatní domácí mazlíčky.

V roce 1992 neexistoval rozvinutý trh s krmivy a chovatelskými potřebami jako dnes. V té době se pejskům vařilo maso s různými přílohami. Maso pro psy se kupovalo na jatkách, a proto časem ukončili příležitostný prodej masa a v roce 1993 si otevřeli vlastní firmu.

Skladování

Výrobek skladujte v suchu a chraňte před vlhkem. Při dodržení skladovacích podmínek je doba upotřebitelnosti bez časového omezení.

Výrobce

AKINU CZ s.r.o.    
Mělnická 338
277 01 Dolní Beřkovice
Česká republika

100% přírodní * pohlcuje nepříjemné pachy * super-absorpční * hrudkující * ekologicky nezávadné Stelivo CATY je ekologický a zdravotně zcela nezávadný produkt, který je vyroben novou moderní technologií. Jedná se o lehčenou křemelinovou podestýlku, která má pouze 2/3 hmotnost oproti běžným bentonitovým podestýlkám. Díky mimořádným vlastnostem je zaručena vysoká hygiena chovu a čistota celé domácnosti. Stelivo CATY vyniká svými jedinečnými absorpčními schopnostmi. Pohltí nejen tekutiny, ale i nežádoucí doprovodné pachy. K pozitivním vlastnostem steliva CATY také patří, že neulpívá na zvířecí srsti. Velikost granulátu je vyrobena tak, aby co nejefektivněji obalovala exkrementy a tím snížila celkovou spotřebu podestýlky. Stelivo CATY je určeno pro veškeré domácí mazlíčky (kočky, křečky, morčata, myši, želvy, ptáky, apod.).