-10 %

PrimaDog

PrimaDog Wild Bites pamlsek pro psy s kachním a echinaceou

150 g
Novinka
Akce do 12. 5.
64,71 Kč  71,90 Kč
431,40 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Poloměkký pamlsek PrimaDog je skvělým způsobem, jak rozveselit vašeho čtyřnohého přítele. Tato kvalitní pochoutka ze série Wild Bites představuje dokonalou kombinaci chutného kachního masa a třapatky, které podporují imunitní systém psa.

Také přidaný lososový olej napomáhá udržet srst vašeho psa dlouhodobě lesklou. Bez obilovin a bez přidané pšenice, kukuřice nebo sóji zajišťuje, že váš pes dostává kvalitní výživu bez rizika alergií a intolerancí.

Použití

Pamlsky podávejte jako doplněk k vyvážené stravě. Množství pamlsků by mělo činit max. 10 % denní stravy psa a pamlsky by se neměly používat jako náhrada krmiva. Zajistěte, aby měl váš pes vždy dostatek čerstvé pitné vody. 

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na chladném a suchém místě. Po použití balení pečlivě uzavřete.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

Dehydrovaný kachní protein 30%, žlutý hrách, tekutý rostlinný škrob, kolagen, šťáva z kuřecích jater 5%, sušená Echinacea 1%, lososový olej. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Hrubý protein 31 %, vlhkost 17 %, hrubý tuk 4,5 %, hrubý popel 7 %, hrubá vláknina 2 %, vápník 1,2 %, fosfor 1 %, sodík 0,3 %