-10 %

Brit

Brit Care Snack Urinary pro kočky

50 g
Novinka
Akce do 12. 5.
29,61 Kč  32,90 Kč
592,20 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Brit Care Snack Urinary představuje poloměkký pamlsek vyvinutý speciálně pro kastrované kočky, které potřebují zvláštní péči o své močové cesty. Tento funkční pamlsek je obohacený o brusinky a rozmarýn, které pozitivně působí na močový trakt a celkové zdraví.

Díky absenci obilovin a vysokému obsahu sodíku je šetrný k močovému systému a pomáhá udržovat zdravou rovnováhu vaší kočky.

Použití

Podávejte své kočce ideálně z ruky jako odměnu a pamlsek, abyste si společně užili chvíle pohody a odpočinku. Mějte na paměti, že tento produkt nenahrazuje kompletní stravu. Zajistěte, aby kočka měla vždy přístup čisté vodě.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou a vývojem krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značky Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření znovu uzavřete.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

krůtí protein (26 %), žlutý hrách, glycerol rostlinného původu, hydrolyzovaný kuřecí protein (10 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (7 %), hrachový protein, kolagen (4 %), hrachová mouka, sušené brusinky (2 %), sušený rozmarýn (1 %), chlorid sodný (1 %).