Výhodná cena

Perfect Fit

Perfect Fit Natural Vitality Kapsičky s krůtím a kuřecím pro dospělé kočky (6×50 g)

300 g
Nabídka do 12. 5.
89,91 Kč 
299,70 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Litva,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kapsičky pro dospělé kočky s krůtím a kuřecím masem jsou vyrobené z přírodních ingrediencí a zvířecích bílkovin. Vaší kočce jistě zachutnají a zároveň jí dodají všechny potřebné živiny. Balení obsahuje 6 kapsiček.

Použití

Úhrn kalorií se počítá z pochoutek. Přizpůsobte dávku krmiva potřebám vaší kočky. Nabídněte čerstvou pitnou vodu. Podávejte při pokojové teplotě, přebytek krmiva uchovávejte v chladu a spotřebujte do 2 dní.

O výrobci

Mars je americká společnost s velkým srdcem, která má pobočky ve 180 zemích světa. Její historie se píše již od roku 1912. Hlavní činností podniku je výroba cukrovinek, krmiv pro domácí zvířata a dalších zvířecích potřeb. Společnost Mars má pod křídly známé značky jako jsou M&M's, Snickers, Orbit, Extra, Skittles, Pedigree, Whiskas anebo Royal Canin.

Skladování

Skladujte uzavřené, v chladu a v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Výrobce

Mars Czech s.r.o.
Michelská 1552/58
140 00 Praha 4
Česká republika

s krůtím: Složení: maso a výrobky živočišného původu (45%, 95% přírodní*; včetně krůtího 4%), výrobky rostlinného původu* (včetně čekankového extraktu 0.2%), minerální látky, kvasnice* (0.38%), zelenina, různé cukry. *Přírodní ingredience. s kuřecím: Složení: maso a výrobky živočišného původu (45%, 95% přírodní*; včetně kuřecího 4%), výrobky rostlinného původu* (včetně čekankového extraktu 0.2%), zelenina, minerální látky, kvasnice* (0.38%), různé cukry. *Přírodní ingredience.

Doplňkové látky v 1 kg: Nutriční doplňkové látky: Vitamin B₁: 27.3 mg, Vitamin B₂: 1.4 mg, Vitamin B₆: 4.6 mg, Taurin: 573 mg, Měď (Síran měďnatý pentahydrát): 1.3 mg, Jód (Jodičnan vápenatý, bezvodý): 0.35 mg, Železo (Sulfát železa (II), monohydrát): 17.5 mg, Mangan (Sulfát manganu, monohydrát): 3.5 mg, Zinek (Sulfát zinku, monohydrát): 16.0 mg.

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota kJ/ kCal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Bílkoviny g
Sůl g
Vláknina g