-41 %

Shelma

Shelma Bezobilné masové tyčinky pro kočku hovězí

15 g
Akce do 5. 5.
24,90 Kč  42,21 Kč
1 660,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Objevte všechny produkty Shelma.

Doplňkové krmivo ve formě masových tyčinek pro kočky s recepturou bez obilovin, s obsahem čerstvého hovězího masa a zázvoru.

  • receptura bez obilovin
  • více než 95 % proteinu živočišného původu
  • bez barviv
  • se super potravinami, jako přírodní zdroj antioxidantů
  • bez GMO
  • hypoalergenní

Kocourek Ferdinand Lezecký je dobrodruh každým coulem. Není dne, kdy by nezdolal některý z majestátních obývákových vrcholků. Bez kvalitních pamlsků s vysokým obsahem živočišných proteinů by ale nedokázal vylézt ani ze základního tábora. Pamlsky Shelma navíc doplňují superpotraviny, které přispívají k posílení přirozené obranyschopnosti kočky. 

Použití

Doporučené dávkování:

  • koťata – 3 tyčinky
  • dospělé kočky – 5 tyčinek
  • senior – 4 tyčinky

O výrobci 

Společnost Partner in Pet Food (PPF) je předním inovativním evropským výrobcem krmiv pro domácí zvířata. V současné době distribuuje své produkty supermarketům, specializovaným prodejnám pro domácí zvířata a veterinářům na 40 trzích. 

Společnost byla založena roku 2000 v Nizozemsku, nyní má centrálu v Maďarsku a celkem působí v deseti zemích.  Složení jejich produktů bylo pečlivě zvoleno tak, aby vyhovovalo potřebám zákazníků a jejich domácích zvířat. Mají vždy nejvyšší kvalitu a obsahují všechny živiny a vitamíny, které domací zvířata potřebují, aby byla šťastná a zdravá.

Skladování 

Skladujte na chladném a suchém místě. 

Výrobce

Partner in Pet Food CZ s.r.o.
Bucharova 1423/6
158 00  Nové Butovice – Praha 13
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 228 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Maso a výrobky živočišného původu 86 % (z toho čerstvé hovězí 8 %, hydrolyzovaná bílkovina 4 %), minerální látky, oleje a tuky (olivový olej 2 g/kg, rozmarýnový olej 8 mg/kg, oreganový olej 1 mg/kg), zázvor (0,1 %), zelenina (sušená rajčata 1 g/kg, sušený česnek 0.1 g/kg).