-10 %

LOUIE

Louie Kompletní krmivo kachní s rýží a taurinem pro kočky

200 g
Akce do 12. 5.
43,65 Kč  48,50 Kč
218,25 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Šťavnatá konzerva, která obsahuje 95 % mletého kachního masa, které tvoří čistá svalovina.

Kromě masa v ní najdete i kousky měkčených kostí, které jsou zdrojem vápníku a fosforu a 5 % rýže, která supluje obsah žaludku býložravé kořisti ve volné přírodě. Rýže dodává kočkám potřebné živiny a minerály a postará se o vstřebání šťávy, kterou maso během tepelné sterilizace uvolní. Obsah taurinu napomáhá správné funkci srdce a zraku i snadnému trávení.

Přírodní krmivo, na kterém si pochutnají starší kočky i koťata, která jsou v neustálém pohybu. Má totiž vysokou energetickou hodnotu a obsahuje proteiny a aminokyseliny, které jsou nezbytné pro růst a regeneraci tkání.

Proč krmit konzervami Louie? 

V Louie používají maso od lokálních dodavatelů, které pochází ze stejných porážek, jako maso určené pro lidi. Po porážce maso získává speciální veterinární status Určeno pro krmení zvířat. Maso je po porážce částečně vysušeno, což znamená, že v 800 g je zhruba tolik živin, jako v 1 kg syrového masa.

Konzervy jsou poté masem ručně plněny. Pouze to totiž zaručuje udržení maximální kvality a odstranění jakýchkoli vzduchových bublin. Konzervy jsou následně sterilizovány výhradně teplem a tlakem, čímž jsou zahubeni jakýkoliv případní škůdci.

Použití

Krmte v základním poměru 100 g krmiva na 2,5 kg hmotnosti kočky denně. Krmnou dávku uzpůsobte fyzické zátěži kočky. Zajistěte přístup k dostatku pitné vody.

O výrobci

V oboru chovatelských potřeb firma působí již od roku 1998. Od roku 2016 na trh uvádí speciální a konzervy ze 100% masa. Firma používá unikátní techniku MARTY sterilizace, která zabrání explozi konzervy v autoklávu i bez želírujících látek a na vysoké teplotě. Maso je tedy zcela čisté.

Skladování

Skladujte v suchu v telotách od 5–20 °C. C mimo přímé sluneční světlo. Po otevření skladujte v ledničce uzavřené přiloženým víčkem a spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

Martypet s.r.o.  
Peroutková 290/5  
602 00  Brno
Česká republika

kachní maso, rýže, taurin