-10 %

Brit Care

Brit Care Hypoallergenic Adult Medium Breed Lamb pro psy

3 kg
Akce do 12. 5.
411,84 Kč  457,60 Kč
137,28 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hypoalergenní granule pro dospělé psy středních plemen (10–25 kg) s jehněčím. Vybrané zdroje proteinů se řadí mezi nealergení proteiny, které minimalizují riziko alergických reakcí. Jsou vhodné zejména pro psy s citlivým trávením, psy, kterým nevyhovují běžná krmiva a psy, u kterých je vyšší potenciál rozvinutí potravní alergie.

Receptury jsou obohaceny o probiotika pro správnou rovnováhu střevní mikroflóry a ostropestřec, který podporuje činnost jater, čistí organismus a zbavuje jej škodlivých toxinů.

  • Lososový olej a rakytník jsou výtečným zdrojem mastných kyselin a přirozených antioxidantů nezbytných pro harmonizaci, ochranu a perfektní vzhled pokožky a srsti.
  • Jehněčí obsahuje vyvážený poměr esenciálních aminokyselin, které přispívají k udržení perfektní kondice svalů a tkání. Nízký obsah tuku podporuje skvělou kondici bez rizika přibírání.
  • Probiotika podporují růst pozitivních bakterií ve střevě a tím celkově stimulují a podporují přirozenou imunitu organismu.
  • Ostropestřec podporuje zdraví jater a zbavuje tělo toxinů.

Krmivo Brit Care je vyrobeno z přírodních, nealergenních a lehce stravitelných surovin, které nezatěžují organismus a zamezují výskytu potravních intolerancí.

Použití

Doporučený denní příjem krmiva uvedený v krmné tabulce na obalu rozdělte během dne na 1–2 stejné porce. Podávejte suché nebo zvlhčené vlažnou vodou.

Pokud podáváte Brit Care poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem a v průběhu 7 dní postupně zvyšujte dávku krmiva Brit Care. Denní dávka se může lišit v závislosti na prostředí, aktivitě a věku vašeho psa. Zajistěte, aby měl váš pes vždy dostatek čerstvé pitné vody.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem a po otevření opět zavřete. Datum minimální trvanlivosti na obale.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

Recenze získané od služby Testuj.to (nejedná se o recenze zákazníků společnosti VELKÁ PECKA s.r.o., ale o recenze získané od společnosti Testuj.to s.r.o. Bližší informace ohledně fungování této služby se můžete dočíste zde: https://www.testuj.to/jak-to-funguje)

Eva – 4,5/5 hvězdiček

Dixie se konečně zase těšila na granule! Poslední dobou je sice snědla, ale bylo vidět, že by si dala radši něco jiného. Teď se na krmení vyloženě těší. Bobky má tuhé, ani při přechodu na nové granule neměla průjem. Je aktivní, veselá a má víc energie na dlouhé procházky

+ velice chutné granule

- ani já ani pes si nestěžujeme

 

Lenka – 5/5 hvězdiček

Máme pejska s velmi citlivým zažíváním a vyzkoušeli jsme mnoho druhů granulí, proto když jsem měla možnost vyzkoušet Brit Care Hypoallergenic neváhala jsem ani minutu a vyplatilo se. Již po pár týdnech se mu zlepšilo zažívání a má krásně lesklou srst. Dokonce i stolici nemá tak řídkou, ale dělá krásné "hroudičky". Za mě maximální spokojenost, určitě s nimi budeme pokračovat.

+ kvalitní složení

+ dobře stravitelné

+ viditelné výsledky

- rychle mizelo v misce

 

Terezka – 5/5 hvězdiček

Slozeni tohoto krmiva Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed je vyhovujici a dostatecne kvalitni. Jsem rada, ze jsme zkusili hypoalergenni verzi. Najizdeli jsme s krmenim postupne dle navodu a nasi Ladyne granule chutnaly. Zadna alergicka reakce se nekonala. Super. Srst se znova zacina lesknout, ikdyz ted po zime dost lina. Vylucovani je pravidelne. Ocenuji, ze je na trhu tolik moznosti vyberu a muzeme vybrat to nejlepsi.

+ uzaviratelny a recyklovatelny obal

+ velikost granuli akorát

+ probiotika, lososovy olej, proteiny, ostropestrec

- vyssi cenam ale odpovida kvalite

 

Veronika – 5/5 hvězdiček

Od štěněte trpí náš pes na různé potravinové alergie. Pokud sežere něco, na co není zvyklý, tak se hned pozvrací. S těmito granulí se to ale změnilo. Náš pes je ihned ochutnal s radostí, nevyzvracel jedinou granulí a má je rád. Vyzkoušeli jsme mnoho granulí a vždy měl citlivý žaludek, že vyzvracel i pamlsky. Nyní si dopřává zdravé a dobré granule a taky pamlsky může bez obav sežrat. Doporučuji.

+ Psovi chutná

+ Nezvrací po nich

- Nic

 

Petra – 5/5 hvězdiček

Tyto granule jsou snové, neboť Roxy má alergii v očích a trpí na časté výtoky. Po konzumaci granulí Brit Care Dog Hypoallergenic Adult Medium Breed, 12kg se alergie stáhla! Granule fence chutnají, automaticky na ně přešla a odmítá granule staré. Jsou drahé, ale rádi je zaplatíme, pro zdraví psa všechno

+ Chutnaly

+ vůně

+ Velké balení

- Cena

 

Jiřina – 5/5 hvězdiček

České granule s velmi slušným složením. Výživové hodnoty odpovídají potřebám psa v běžné zátěži. Oběma fenkám moc chutnají, přijaly je bez problému. Přechod na ně jim nezpůsobil žádný problém, odpad je na jedničku. Mimo jiné oceňuji také recyklovatelný obal.

+ Složení

+ Velikost granulí

+ Chutnost

+ Recyklovatelné balení

+ Český produkt

+ Vhodné pro alergiky

- Pro větší střední psy můžou být granule trochu malé

 

Barbora – 5/5 hvězdiček

Granule jsem objednala pro mou fenku minibulteriéra, která má alergii na kuřecí maso a moc granulí ji nesedlo. Tyto granule jsem otevřela a hned na mě dýchla krásná vůně. Fence granule velice chutnají a sedly ji. Jsou opravdu super a nemám co vytknout. I gurmánům krysaříkům, kteří chodí na návštěvu k bulteriérce velmi chutnají.?

+ Chuť

+ Vůně

+ Kvalita

 

Markéta – 4,5/5 hvězdiček

Můj pejsek je po granulích více vitální, přijde mi, že granule i lépe zpracovává. Je zvyklý jíst 1x denně, občas i škrabe do misky o přídavek, což normálně nedělá. Díky velikosti se mu dobře konzumují. K dokonalosti produktu mi chybí jen dávkovací miska, která by ulehčila nandání granulí do misky.

+ Znovu zavírací balení

+ Hypoalergenní

 

Gabriela – 4,5/5 hvězdiček

Granule pejskovi velmi chutnají, témeř okamžitě - po dvou, třech dnech se upravilo i zažívání, které měla do té doby dost problematrické. Mívala několikrát do týdně řidší stolici, teď ji má krásnou, tvrdou. Jen je škoda, že není lépe vyřešeno zapínání obalu, třeba na zip, což některé granule od Brit mají. Každopádně celkově jsem s granulemi moc spokojená.

+ velikost granulí

+ asi dobrá chuť, protože pejskovi moc chutnají

+ vůně

- zapínání obalu

 

Věra – 4/5 hvězdiček

Můj pejsek miluje krmiva Brit. Nezatěžují nijak negativně jeho organismus, když trpí alergiemi. Krásně voní a hned jde k misce, když dostane nasypáno. Veterinář mi tohle krmivo také doporučil. Postupně jsme zkoušeli po troškách a po měsíci už zcela najel na toto krmivo. Má krásně lesklou srst a cítí se spokojeně.

+ lesklá srst

+ neodmítá ho

- brzy je pytel prázdný

 

dehydrované jehněčí (40 %), rýže (35 %), sušená jablečná dužina, kuřecí tuk, přírodní aroma, pivovarské kvasnice, lososový olej (2 %), hrachová mouka, glukosamin (260 mg/kg), frukto-oligosacharidy (200 mg/kg), chondroitin sulfát (200 mg/kg), mannan-oligosacharidy (150 mg/kg), juka schidigera (150 mg/kg), semena ostropestřce mariánského (90 mg/kg), β-glukany (50 mg/kg), sušený srdečník (50 mg/kg), sušený rakytník řešetlákový (50 mg/kg), probiotika Lactobacillus helveticus HA – 122 inaktivováno (15x109 buněk/kg)