-10 %

Brit Care

Brit Care Sustainable Adult Small Breed Chicken & Insect pro psy

1 kg
Akce do 12. 5.
140,13 Kč  155,70 Kč
140,13 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule pro dospělé psy malých plemen (1–10 kg) s recepturou z udržitelných zdrojů. Složení s kuřecím masem a hmyzem podporuje zdravé trávení, imunitu, zmírnění stresu a optimální tělesný vývoj. Obsahuje lehce stravitelné a nutričně hodnotné bílkoviny s kompletním obsahem aminokyselin pro skvělou kondici svalů a tkání. Bezlepkové složení je vhodné pro všechny psy bez rizika přibírání na váze.

Receptura šetrná k přírodě vyrobená z ekologických proteinů a udržitelných surovin má o 35 % nižší dopad na životní prostředí.

  • Proti stresu – srdečník posiluje srdce, zklidňuje nervovou soustavu, omezuje působení stresů.
  • Podpora imunity a probiotika pro růst pozitivních bakterií ve střevě.
  • Nízká uhlíková stopa.

Krmivo Brit Care je vyrobeno z přírodních, nealergenních a lehce stravitelných surovin, které nezatěžují organismus a zamezují výskytu potravních intolerancí.

Ve spotřebitelské volbě bylo krmivo této řady zvoleno jako novinka roku a získalo ocenění Volba spotřebitelů 2023.

Použití

Doporučený denní příjem krmiva uvedený v krmné tabulce na obalu rozdělte během dne na 1–2 stejné porce. Podávejte suché nebo zvlhčené vlažnou vodou.

Pokud podáváte Brit Care poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem a v průběhu 7 dní postupně zvyšujte dávku krmiva Brit Care. Denní dávka se může lišit v závislosti na prostředí, aktivitě a věku vašeho psa. Zajistěte, aby měl váš pes vždy dostatek čerstvé pitné vody.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem a po otevření opět zavřete. Datum minimální trvanlivosti na obale.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

kuře (38 %) (dehydrované kuře, hydrolyzované kuře), oves (26 %), dehydrovaný hmyz (14 %), kuřecí tuk, sušená jablečná dužina, přírodní aroma, pivovarské kvasnice, lososový olej (2 %), hrachová mouka, glukosamin (260 mg/kg), frukto-oligosacharidy (200 mg/kg), chondroitin sulfát (200 mg/kg), mannan-oligosacharidy (150 mg/kg), juka schidigera (150 mg/kg), semena ostropestřce mariánského (90 mg/kg), β-glukany (50 mg/kg), sušený srdečník (50 mg/kg), sušený rakytník řešetlákový (50 mg/kg), probiotika Lactobacillus helveticus HA – 122 inaktivováno (15x109 buněk/kg)