Výhodná cena

Brit Care

Brit Care Grain Free Adult Salmon pro psy

1 kg
Nabídka do 12. 5.
157,68 Kč 
157,68 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Granule pro dospělé psy malých a středních plemen (1–25 kg) s bezobilnou recepturou z lososa a brambor. Složení podporuje zdraví srsti a kůže, oběhového systému a srdce, perfektní tělesnou kondici a podporu imunity dospělých psů. Bezobilné složení je zejména vhodné pro psy s náročnou potřebou na vzhled srsti, psy s potřebou udržení optimální tělesné kondice a psy s nežádoucími reakcemi na jiné typy krmiv.

  • Losos, lososový olej a rakytník jsou výtečným zdrojem mastných kyselin a přirozených antioxidantů nezbytných pro harmonizaci, ochranu a perfektní vzhled pokožky a srsti.
  • Losos obsahuje vyvážený poměr esenciálních aminokyselin, které přispívají k udržení perfektní kondice svalů a tkání.
  • Probiotika podporují růst pozitivních bakterií ve střevě a tím celkově stimulují a podporují přirozenou imunitu organismu.

Krmivo Brit Care je vyrobeno z přírodních, nealergenních a lehce stravitelných surovin, které nezatěžují organismus a zamezují výskytu potravních intolerancí.

Použití

Doporučený denní příjem krmiva uvedený v krmné tabulce na obalu rozdělte během dne na 1–2 stejné porce. Podávejte suché nebo zvlhčené vlažnou vodou.

Pokud podáváte Brit Care poprvé, smíchejte jej s předešlým krmivem a v průběhu 7 dní postupně zvyšujte dávku krmiva Brit Care. Denní dávka se může lišit v závislosti na prostředí, aktivitě a věku vašeho psa. Zajistěte, aby měl váš pes vždy dostatek čerstvé pitné vody.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem a po otevření opět zavřete. Datum minimální trvanlivosti na obale.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

losos (50 %) (dehydrovaný losos, hydrolyzovaný losos), brambory (26 %), sušená jablečná dužina, kuřecí tuk, lososový olej (3 %), přírodní aroma, hrachová mouka, glukosamin (260 mg/kg), frukto-oligosacharidy (200 mg/kg), chondroitin sulfát (200 mg/kg), mannan-oligosacharidy (150 mg/kg), juka schidigera (150 mg/kg), semena ostropestřce mariánského (90 mg/kg), β-glukany (50 mg/kg), sušený srdečník (50 mg/kg), sušený rakytník řešetlákový (50 mg/kg), probiotika Lactobacillus helveticus HA – 122 inaktivováno (15x109 buněk/kg)