-10 %

Brit Care

Brit Care Chicken polévka pro kočky

75 g
Novinka
Akce do 12. 5.
19,71 Kč  21,90 Kč
262,80 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Doplňkové krmivo pro dospělé kočky ve formě kuřecí polévky. Vhodné i pro sterilizované kočky.

Brit Care polévky obsahují řadu důležitých živin, vitamínů i minerálů. Kromě bílkovin obsahují také L-metionin, který napomáhá upravovat pH moči a slouží jako prevence častých močových onemocnění u koček, obzvláště u kastrovaných jedinců. Dále obsahuje i taurin, základní složku podporující zdravý zrak, trávení, funkce srdečního svalu i imunitního systému. Taurin je důležitý i pro normální průběh březosti a vývoje plodu. Součástí polévek jsou i probiotika mající vliv na správné trávení. Obsažená šanta kočičí, díky níž je krmivo chuťově neodolatelné, podporuje duševní pohodu a spokojenost.

Použití

Ideální pro zlepšení hydratace. Lze použít jako topper na granule pro zvýšení chuti k jídlu. Podávejte při pokojové teplotě jako doplněk k běžné stravě. Doporučená denní dávka se může lišit v závislosti na věku, aktivitě a prostředí vaší kočky. Vhodná dávka pro dospělou kočku jsou dvě porce denně. Vaše kočka musí mít vždy k dispozici čerstvou pitnou vodu.

O výrobci

Společnost VAFO PRAHA se zabývá výrobou, distribucí a vývojem prémiových a superprémiových krmiv pro psy a kočky. Jedná se o rodinnou firmu s již více než dvacetiletou tradicí a zkušeností v oboru. Výrobu krmiv zajišťuje ve čtyřech moderních výrobních závodech v České republice.

Své produkty značek Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite vyváží do 70 zemí světa.

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.

Výrobce

VAFO PRAHA s.r.o.
K Brůdku 94
252 19 Chrášťany
Česká republika

Složení: pitná voda, 20 % kuře, 0,5 % hydrolyzovaná játra, 0,5 % lignocelulóza, sušená šanta kočičí (100 mg/kg), frukto-oligosacharidy (100 mg/kg), inaktivované bakterie a jejich části (Lactobacillus helveticus HA).
Analytické složky: hrubý protein 2,0 %, hrubý tuk 1,0 %, hrubá vláknina 0,2 %, hrubý popel 0,5 %, vlhkost 95,0 %, vápník 0,01 %, fosfor 0,02 %, sodík 0,05 %. Nutriční doplňkové látky v 1 kg: L-methionin (3c305) 500 mg, taurin (3a370) 500 mg.