-10 %

Calgon

Calgon 4v1 Power prášek do pračky (4×350 g)

1,4 kg
Akce do 26. 5.
809,90 Kč  899,90 Kč
578,50 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Calgon 4v1 Power koncentrovaný prášek účinně chrání vaší pračku před vodním kamenem a korozí. Pomáhá předcházet usazování nečistot a brání vzniku zápachu ve vaší pračce. Díky koncentrovanému složení vám stačí použít menší množství. Rychle se rozpouští a je vhodný na všechny typy textílií.

  • Účinná ochrana před vodním kamenem a korozí.
  • Zvyšuje efektivitu praní.
  • 4 × 350 g

Použití

Přidávejte Calgon k pracímu prostředku do přihrádky pro hlavní praní. Prací prostředek dávkujte podle doporučeného dávkování pro praní v měkké vodě. Po použití si opláchněte ruce.

O výrobci

Reckitt Benckiser je britská společnost, která patří mezi přední mezinárodní prodejce zboží v oblasti zdravotnických, osobních a hygienických výrobků. Mezi její nejznámější značky patří Durex, Dettol, Airwick, Veet, Scholl nebo volně prodejné léky, jako jsou Nurofen, Strepsils, Strepfen či Gaviscon. Rovněž vyrábí prostředky pro úklid či údržbu domácnosti, jako je Vanish, Finish, Calgon, Woolite nebo Cillit Bang.

Skladování

Skladujte v souladu s místními předpisy. Skladujte v izolovaném a schváleném prostoru. Skladujte v originálních obalech chráněných před přímým slunečním zářením v suchých, chladných a dobře větraných prostorách, odděleně od neslučitelných materiálů a jídla a pití. Odstraňte všechny zdroje ohně. Separujte od oxidačních materiálů. Do doby, než bude připraven k použití, uchovávejte kontejner uzavřený a utěsněný.

Výrobce

RB (Hygiene Home) Czech Republic, spol. s r.o.
Vinohradská 151
130 00 Praha 3
Česká republika

Standardní věty o nebezpečnosti:

H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

30 % a více zeolity, 5 % nebo více, avšak méně než 15 % polykarboxyláty, méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky, parfém.