-22 %

Somat

Somat Excellence 5v1 kapsle do myčky nádobí

42 mytí
Akce do 30. 6.
349,90 Kč  449,90 Kč
8,33 Kč/mytí

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Srbsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pětikomorové kapsle do myčky nádobí Somat Excellence 5v1. Poskytují hloubkové čištění připálenin, zářivý lesk, ochranu skla a šetrnou péči o nádobí i myčku. Balení obsahuje 42 tablet.

  • účinné proti nečistotám zaschlým až 72 hodin
  • účinné i při krátkých a eco programech na nízké teploty
  • ve vodě 100% rozpustná fólie
  • neutralizuje nepříjemné pachy v myčce
  • ochrana proti korozi nádobí

Použití

Jedna kapsle pro všechny stupně znečištění. Kapsle Somat Excellence 5in1 poskytují perfektní čisticí účinek, i když kontrolky soli a oplachovače svítí. V obou případech je funkce oplachování i změkčování vody zachována. Pro tvrdou vodu nad 21°dH použijte vždy Somat Excellence 5in1 kapsle v kombinaci se speciální solí do myčky Somat Special Salt. Informace o tvrdosti vody získáte u svého dodavatele vody.

Dávkování

Jedna tableta pro všechny typy znečištění. Pro tvrdou vodu nad 21°dH použijte Somat Gold v kombinací se speciální solí do myčky Somat Special Salt vždy. Informace o tvrdosti vody žádejte u svého dodavatele vody.

O výrobci

Henkel je německá společnost s historií sahající až do roku 1876. Podnik se zabývá především výrobou drogistického zboží. Společnost nabízí široký sortiment od pracích a čistících prostředků, přes kosmetiku až po hygienické potřeby. Nejznámější značky, které má Henkel pod křídly, patří Bref, Palmex, Perwoll, Persil, Somat nebo Silan.

Skladování

Uchovávejte v suchu a chladu při teplotě 5–40 °C, chraňte před mrazem. Do sběru recyklovatelného odpadu odevzdávejte zcela vyprázdněný obal.

Výrobce

Henkel ČR, spol s r.o.
Boudníkova 2514/5
180 00  Praha
Česká republik

Standardní věty o nebezpečnosti:

H319 Způsobuje vážné podráždění očí.

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

P280 Používejte ochranné brýle.

P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.

P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

5-15% fosfonáty, bělicí činidla na bázi kyslíku; <5% neiontové povrchově aktivní látky, polykarboxyláty; enzymy, parfémy (Limonene)