-11 %

Kit & Kin

Kit & Kin Tělový olej pro děti

100 ml
Akce do 30. 6.
259,90 Kč  294,90 Kč
2 599,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Velká Británie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tělový olej pro děti Kit & Kinnemastnou formulí spojuje sílu dvanácti přirozeně vyživujících olejů, včetně jojoby, ženšenu, šípku, meruňky a papáje. Tento jemný olej udržuje pokožku vašeho miminka nejen hydratovanou, ale také ji pomáhá zjemnit a uvolnit.

  • Obsahuje pouze hypoalergenní a dermatologicky testované složky.
  • Složení je přírodního původu a pH je neutrální.

Všechny produkty společnosti Kit & Kin jsou schváleny dermatology a vlastní certifikaci přírodních produktů charitativní organizace Soil Association. Jsou vyrobeny bez použití nebezpečných chemikálií či syntetických vůní.

Použití

Šampon naneste na mokré vlasy a vlhkou pokožku, masážními pohyby vytvořte pěnu a poté opláchněte vodou.

O výrobci

Kit & Kin je mladá firma, která byla založena roku 2015 v Anglii. Společnost se zaměřuje především na výrobu ubrousků, plenek a kosmetiky pro děti. Všechny výrobky jsou šetrné k dětské pokožce. Při výrobě produktů používají výhradně přírodní, vyživující, ekologické přísady a udržitelné materiály. Pomocí organizace World Land Trust pomáhají každým prodaným balíčkem financovat deštné pralesy a udržovat tak nepostradatelný ekosystém.

Proč společnost vznikla?

Syn zakladatelky Emmy Bunton vždy trpěl na ekzémy. Několik let se Emma neúspěšně snažila najít produkty bez obsahu chemikálií, které tak dráždí jeho pokožku. Proto zakladatelé přišli s nápadem, díky kterému se rodiče vyhnou jakémukoliv stresu a obavám při hledání těch nejlepších produktů pro své rodiny. Vyvinuli úžasnou řadu produktů, které ochrání vaši rodinu při jejím vývoji a budou o ni pečovat.

Skladování

Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Výrobce

Kit & Kin Ltd
22 Wycombe End
Beaconsfield
Bucks. HP9 1NB
Velká Británie

Caprylic/Capric Triglycerides, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Shea Butter Ethyl Esters, Camellia Sinensis Seed Oil, Rosa Canina (Rosehip) Fruit Oil, Eleutherococcus Senticosus (Siberian Ginseng) Root Extract, Althea Officinialis (Marshmallow) Extract*, Fragaria Ananassa (Strawberry) seed oil, Lavandula Angustfolia (Lavender) Herb Oil, Carica Papaya (Papaya) Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Tocopherol

*Organického původu
100% přírodního původu