-12 %

Kit & Kin

Kit & Kin EKO Plenkové kalhotky velikost 5 (12–17 kg)

20 ks
Akce do 30. 6.
249,90 Kč  284,90 Kč
12,50 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Velká Británie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Ekologické plenkové kalhotky Kit & Kin ve velikosti 5 jsou hypoalergenní jednorázové pleny pro děti o váze 12–17 kg, které nabízejí prvotřídní kvalitu. 

Plenkové kalhotky chrání citlivou pokožku vašeho miminka a minimalizují problémy, jako je ekzém či opruzení z plenek. Jsou vyrobeny z 63 % z biologicky rozložitelného materiálu a obsahují praktické okraje, které účinně zabraňují úniku moči.

Plenkové kalhotky obsahují přírodní high-tech absorpční jádro, které využívá výrazně méně chemikálií než běžné plenky. Obsahuje totiž celulózu nebělenou chlórem, jež je získávána z udržitelně obhospodařovaných lesů. Toto přírodní absorpční jádro se špičkovou technologií udrží vaše miminko v suchu až 12 hodin. 

  • Kalhotky ve velikosti 5 jsou obohaceny veselými motivy zebry a lva.
  • Bez parfemace, chlóru, latexu a tělových krémů.
  • Jsou veganské, netestované na zvířatech a pyšní se certifikacemi FSC, Carbon Neutral Plant či World Land Trust.
  • Balení obsahuje 20 kusů jednorázových plenkových kalhotek.

Použití

Měňte kalhotky pravidelně a včas, aby se zabránilo podráždění pokožky. Ekologické plenkové kalhotky jsou navrženy tak, aby poskytovaly vysokou absorpční schopnost a snižovaly riziko vzniku vyrážek a podráždění.

O výrobci

Kit & Kin je mladá firma, která byla založena roku 2015 v Anglii. Společnost se zaměřuje především na výrobu ubrousků, plenek a kosmetiky pro děti. Všechny výrobky jsou šetrné k dětské pokožce. Při výrobě produktů používají výhradně přírodní, vyživující, ekologické přísady a udržitelné materiály. Pomocí organizace World Land Trust pomáhají každým prodaným balíčkem financovat deštné pralesy a udržovat tak nepostradatelný ekosystém.

Proč společnost vznikla?

Syn zakladatelky Emmy Bunton vždy trpěl na ekzémy. Několik let se Emma neúspěšně snažila najít produkty bez obsahu chemikálií, které tak dráždí jeho pokožku. Proto zakladatelé přišli s nápadem, díky kterému se rodiče vyhnou jakémukoliv stresu a obavám při hledání těch nejlepších produktů pro své rodiny. Vyvinuli úžasnou řadu produktů, které ochrání vaši rodinu při jejím vývoji a budou o ni pečovat.

Skladování

Skladujte v suchu. 

Výrobce

Kit & Kin Ltd
22 Wycombe End
Beaconsfield
Bucks. HP9 1NB
Velká Británie

Vnější okraj: 100% udržitelný materiál
Vnitřní okraj:100% udržitelný materiál Elastické pásky: 100% udržitelný materiál Absorbční jádro: FSC® certifikovaná chmýřovitá buničina a SAP na biologickém základě Obal: 100% udržitelný materiál