-10 %

PURESSENTIEL

PURESSENTIEL Respiratory Mas.balzám pro děti 30ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 31. 5.
339,90 Kč  379,90 Kč
339,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

PURESSENTIEL Respiratory Masážní balzám pro děti je vhodný pro hřejivou uklidňující masáž. Krémová textura balzámu je obohacená o slunečnicový olej, včelí vosk a bambucké máslo a má hydratační a vyživující efekt. Obsahuje esenciální oleje z bio tymiánu s linaloolem, bio růžové palmy, bio ravensáry a sibiřské borovice s čistícím a aromatickým efektem. Balzám má krémovou texturu obohacenou o hydratační a vyživující rostlinné oleje. Výsledkem je hydratovaná a hebká dětská pokožka. Uvolňuje a zklidňuje. Pro děti od 6 měsíců a od samotného začátku zimy. Vhodný pro přípravu ke spánku. Bez parabenů a fenoxyethanolu. Balení obsahuje 30 ml.

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Glyceryl Stearate, Glyceryl Behenate, Hydrogenated Castor Oil, Abies Sibirica Oil, Cymbopogon Martini Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Oil, Tocopherol, Cinnamomum Camphora (Camphor) Leaf Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Geraniol, Linalool, Limonene, Citral, Farnesol.

Dávkování: Naneste malé množství masážního balzámu (1 g) na tělo dítěte jednou denně a jemně vmasírujte do pokožky.

Kontraindikace: Kosmetický produkt určený k zevnímu použití. Produkt obsahuje deriváty terpenu, které nejsou vhodné pro děti se zaznamenanou febrilní konvulzí nebo epilepsií.

Výrobce: Laboratoire PURESSENTIEL

EAN: 3701056802774