-29 %

Eucerin

Eucerin SUN opal.krém.gel Dry Touch SPF50+200ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 31. 5.
479,90 Kč  679,90 Kč
479,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků má v Oblíbených

Eucerin Sun Krémový gel na opalování Dry Touch SPF50 je vhodný pro citlivou pokožku a chrání ji před poškozením vlivem slunečního záření. ultra lehká, nelepivá a nemastná textura. Snadno se roztírá, ihned se vstřebává, poskytuje matný efekt na pokožce. Extra vodě a potu odolný. Obsahuje Advanced spectral technology, která kombinuje UVA/B filtry pro velmi vysokou UV ochranu a antioxidant licochalcon A, který neutralizuje volné radikály. Kyselina glycyrrhetinová stimuluje pokožce vlastní reparační mechanismy proti poškození DNA. Navíc speciální Oil Control technologie zanechává pokožku okamžitě matnou. Vhodné i pro citlivou pokožku a pokožku se sklony k akné. Balení obsahuje 200 ml.

Aqua Homosalate Alcohol Denat Butyl Methoxydibenzoylmethane Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Ethylhexyl Salicylate Ethylhexyl Triazone Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Tapioca Starch C12-15 Alkyl Benzoate Dibutyl Adipate Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid Stearyl Alcohol Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate Copernicia Cerifera Cera Glyceryl Stearate Lauroyl Lysine Triacontanyl PVP Kyselina glycyrrhetinová Glycyrrhiza Inflata Root Extract Glycerin Chondrus Crispus Extract Silica Dimethyl Silylate Sodium Stearoyl Glutamate Dimethicone Xanthan Gum Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer Trisodium EDTA Sodium Hydroxide Sodium Chloride Phenoxyethanol Parfum

Dávkování: Aplikujte na pokožku v dostatečném množství nejlépe 30 minut před sluněním. Vynechejte oblast okolo očí. Nechte důkladně vstřebat - může zanechat žluté skvrny na oblečení. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, po koupání nebo osušení ručníkem.

Výrobce: Beiersdorf

EAN: 4005800264627, 9005800365374